Erling Haaland vertrekt deze zomer bij Borrussia Dortmund. Dat doet hij niet zonder een goed afscheid. Daarom geeft hij alle medespelers een Rolex cadeau.

Niemand wordt overgeslagen door Erling Haaland

Haaland gaat de overstap van Borussia Dortmund naar Manchester City maken en heeft daarom alle 33 medespelers van Dortmund een Rolex cadeau gegeven, meldt het Duitse BILD. Ieder horloge heeft een waarde tussen de 13.000 en de 15.000 euro. Laat je mond niet gelijk openvallen. De spelers zijn namelijk niet de enige die een ”cadeautje” hebben ontvangen. Naast de spelers hebben de fysiotherapeuten, teamdokters, en natuurlijk niet te vergeten, de koks, allemaal een Omega horloge ontvangen die tussen de 5000 en 7000 euro per stuk kosten. In totaal heeft Haaland zo’n half miljoen uitgegeven aan de afscheidscadeautjes.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Erling Braut Haaland (@erling.haaland)

Horloges uit Nederland

Alle horloges zijn afkomstig van een juwelier in Nederland meldt de boulevardkrant. Wanneer je zoveel geld uitgeeft aan horloges, wordt het natuurlijk niet via de post verzonden. De “klokjes” worden geheel in stijl met twee limousines afgeleverd, dat is wel zo netjes. Op elk horloge heeft Haaland een persoonlijke gravering gezet. Daarnaast voegde hij drie foto’s toe: één van de DFB-Pokal 2021, één met het rugnummer 9 en een juichfoto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Borussia Dortmund (@bvb09)

Kostenplaatje?

Ondanks het feit dat Haaland diep in de buidel moet tasten, is de gulle gift voor hem geen godsvermogen. Het hele gebeuren kost namelijk net iets meer dan het weeksalaris van Erling Haaland bij zijn nieuwe club Manchester City. Kassa!