Entertainment

Goed nieuws voor fans van ‘The Equalizer’: er komt een deel 3 aan!

The Equalizer 3

Er is goed nieuws voor fans van The Equalizer. Er komt namelijk een derde film aan. Acteur Denzel Washington komt officieel terug voor The Equalizer 3.

Denzel Washington keert terug

Gebaseerd op het gelijknamige tv-programma uit de jaren 80, nam de acteur in 2014 voor het eerst de rol van Robert McCall op zich. De film kreeg gemengde kritieken maar het publiek was dol enthousiast. De film leverde wereldwijd ruim 192 miljoen dollar op. De rol van Robert McCall kijkt Denzel Washington op het lijf geschreven. Hij keerde namelijk voor een tweede keer terug in 2018, daarna bleef het een langere tijd stil rondom hem, tot nu.

The Equalizer 2 - NPO 3 Film & Serie

Wat weten we al over de nieuwste film?

Tijdens een interview werd er aan Denzel Washington gevraagd wat zijn plannen zijn voor dit jaar. “Ze hebben de derde Equalizer geschreven , dus dat ga ik doen”, antwoordde de Amerikaanse acteur. “Dus ik moet in vorm komen en weer mensen in elkaar slaan.”

Het is onduidelijk tegen welk personage McCall de volgende keer het zal opnemen, maar regisseur Antoine Fuqua liet eerder doorschemeren: “In mijn gedachten is er absoluut een Europees avontuur. In mijn gedachten, dat is wat ik zou willen, om hem in de toekomst in Europa te zien. Als God het wil.”

Wanneer het derde deel te zien is is nog onbekend.