Bereid je voor, want binnenkort is het weer tijd voor een vette Netflix film. We hebben het over Beckett, waarin een Amerikaanse toerist terechtkomt in een overlevingsstrijd in Griekenland. John David Washington, de zoon van Denzel Washington, speelt de hoofdrol.

John David Washington in Netflix film Beckett

De trailer van Beckett, dé nieuwe Netflix thriller, toont ons de hoofdpersoon. Samen met zijn vriendin is Beckett op vakantie in Griekenland. Wat een zorgeloze vakantie hoort te worden, verandert al gauw in een regelrechte nachtmerrie. Na een ongeluk wordt hij wakker in het ziekenhuis en is zijn vriendin nergens te bekennen. Dat niet alleen, maar de politieagenten die hem horen te helpen, doen er juist alles aan om hem uit te schakelen. In een zoektocht naar antwoorden slaat Beckett op de vlucht.

Beckett

Gevaarlijke tocht naar Amerikaanse ambassade

Achtervolgingen door de bergen, confrontaties in de trein en temidden van grote protesten: in de actiefilm is het maar de vraag of Beckett zijn einddoel behaalt. Dat is namelijk de Amerikaanse ambassade in Athene. Onderweg moet hij echter eerst de nodige obstakels overwinnen. Laat het maar over aan John David Washington om de actierol glansrijk te vervullen. Eerder zagen we hem ook al in Tenet van Christopher Nolan. Andere rollen zijn er voor Alicia Vikander, Boyd Hollbrook en Vicky Krieps.

Griekse Netflix film

Beckett is de eerste Netflix film die volledig in Griekenland is opgenomen. Het land zet zich met deze film goed op de kaart als land waar we binnen het Netflix repertoire nog veel van gaan terugzien. De opnames van de film waren wellicht in Griekenland, maar de cast én productie is niet in Griekse handen. Zo komt de producent Luca Guadagnino, bekend van Call Me By Your Name, uit Italië. Voorlopig staat de film gepland voor een release op 13 augustus op Netflix. Check tot die tijd de trailer hieronder voor een voorproefje.