Meer kartels, cocaine en drugbazen in de nieuwe serie El Chapo. Vanaf vandaag komt er op Netflix een nieuwe serie en wel over het leven van drugsbaron El Chapo. Dus voor alle Narcos fans die de serie al helemaal hebben gezien is dit een aanrader. Nog niet echt overtuigd? Bekijk dan hier de eerste beelden van de serie.

El Chapo

El Chapo: de Mexicaan die doorhad dat als je écht geld wilt verdienen, je de drugswereld in moe(s)t stappen. In het kartel waar El Chapo onderdeel van uitmaakte leerde hij alles wat je moet weten om succesvol te worden in deze business en weet hij zich uiteindelijk naar boven te werken tot ware drugskoning. Het grootste punt waarmee El Chapo zich van Pablo Escobar weet te onderscheiden is het feit dat iedere opsluiting van de drugsbaron kinderspel lijkt te zijn. Het maakt niet uit waar El Chapo opgesloten wordt, hij weet altijd te ontsnappen. Dit zorgt er echter wel voor dat de serie een persoonlijke twist krijgt en dus niet een nieuwe versie van Narcos is.

Narcos vergelijking

Bij El Chapo ga je geheid smullen van alle nieuwe verhalen en heb je er dus een nieuwe bingewatch-waardige serie bij. Netflix lijkt met de komst van deze serie in ieder geval de succesformule van drugseries te blijven gebruiken en daar hebben wij geen enkel probleem ermee.

Vanaf vandaag is de serie te zien op Netflix en voor degene die Narcos in een paar dagen non-stop hebben afgekeken, verwachten wij dat dit jouw nieuwe favoriete serie wordt.