Tijdens de zwangerschap kiezen vrouwen vaak voor een ander voedingspatroon. Hierdoor krijgen ze bijvoorbeeld meer voedingsstoffen binnen of voelen ze zich beter in hun vel. De vriendin van Elon Musk at normaal gesproken al vreemd, maar hield er tijdens haar zwangerschap nog vreemdere eetgewoontes op na.

Overtollige kilo’s tijdens het krijgen van kinderen

Niet alleen vrouwen hebben het zwaar tijdens de zwangerschap. Ook mannen komen in het eerste jaar vaderschap heel wat kilo’s aan. Waarschijnlijk komt dit door het slechte slapen, de stress en de nieuwe routine. Maar Grimes pakt het wel heel eigenaardig aan. Hieronder zetten we de rare eetgewoontes van de vriendin van Elon Musk op een rij.

De vriendin van Elon Musk heeft een aantal bizarre eetgewoontes

Om te beginnen at de vriendin van Elon Musk ’s nachts cafeïneblokken. Dit deed ze naar eigen zeggen om de cafeïne in te laten werken zodat ze natuurlijk fit wakker werd. Je zou natuurlijk ook gewoon één, of twee, of drie bakken koffie in de ochtend kunnen drinken. Maar in plaats van het zwarte goud in de ochtend, liet ze als ontbijt haar toast voor een bepaalde tijd sudderen in gesmolten boter. Daarna smeert ze het ‘boterbrood’ in met wat jam.

Ook bij haar dagelijkse (of nachtelijke) routine kun je wat vraagtekens zetten. De vriendin van Elon Musk gaat namelijk meestal pas rond 06:00 slapen. Door haar cafeïneblokken wordt ze dan rond 12:00 wakker en begint ze met haar boterachtige toastje of wat cornflakes met zelf gesneden fruit.

Ze houdt van absurde gerechten

Maar het kan nog gekker: ze houdt ervan om rare gerechten uit te proberen. De vriendin van Elon Musk vertelt over een recept met couscous, veganistische mayonaise, een flinke schep sriracha (pittige chilisaus), selderij, tomaat en gestoomde bladspinazie. Vervolgens gooi je het allemaal door elkaar en moet het overheerlijk smaken. Ons niet gezien!

Wij staan er versteld van hoe een vriendin van één van de rijkste mannen ter wereld nog steeds eet als een student. In onderstaande video vertelt ze over nog meer belachelijke gerechten en haar rare eetgewoontes.