Op Funda kun je het zo gek nog niet verzinnen of je vindt het. Denk bijvoorbeeld aan de enorme molen waarvan jij de nieuwe eigenaar kunt worden. Terwijl er genoeg prachtige villa’s, appartementen en studio’s te koop staan, moet één huis natuurlijk de kroon spannen. Dit Funda huis is het duurste huis dat momenteel te koop staat. Wat voor bedrag wordt er gevraagd? En wat krijg je zoal voor die vele miljoenen?

Het duurste Funda huis van Nederland staat in deze plaats

Je vindt het duurste Funda huis in Aerdenhout: een omgeving waarin je vaker dure huizen kunt vinden. Toch is dit wel één van de absolute toppers als het aankomt op ruimte en luxe voorzieningen. Je koopt hier geen normaal appartementje, maar een heuse ‘buitenplaats’, met de naam ‘Klein Bentveld’. Het landgoed bestaat uit de buitenplaats, een koetshuis, de andere verblijven en een park van bijna vier hectare.

duurste Funda huisduurste Funda huis

Geen normale woning maar een heel landgoed

Aan buitenruimte dus geen tekort, maar ook binnen, met een oppervlakte van 980 m², zul je gemakkelijk wat privacy kunnen opzoeken of grote evenementen kunnen organiseren. Dit duurste Funda huis straalt één en al luxe uit: van de grote welkomspoorten tot speciale verblijven waar personeel kan verblijven. Ook zal een nieuwe eigenaar beschikken over een zwembad en een eigen tennisbaan.

wijnkelderduurste Funda huis biljart

Een gigantische prijs voor een gigantisch huis

Ruimte voor je eigen wijnkelder, biljartkamer en fitnessruimte is ook allemaal bij het huis inbegrepen. Al die voorzieningen en oppervlaktes maken dit zonder twijfel het mooiste, maar ook duurste Funda huis. Welke prijs hangt er precies aan deze droomwoning? Dat is een luttele €15.7 miljoen euro. Wat dat betreft gaan wij toch voor de goedkoopste woning op Funda, maar even stiekem binnen gluren en wegdromen bij dít huis kan natuurlijk nooit kwaad. Check de advertentie om alle foto’s te zien.

duurste Funda huis zwembad