Op Marktplaats ben je meestal op zoek naar occassions. Maar er staan ook daadwerkelijk high-end sportwagens op de verkoopsite. Bugatti’s, Lamborghini’s, Ferrari’s, ze zijn er allemaal te vinden. De duurste auto te koop op Marktplaats kost echt een godsvermogen.

Duurste auto te koop op Marktplaats

De duurste auto te koop op Marktplaats is de droomauto van veel mannen. Het gaat hier namelijk om een Bugatti Chiron Sport. De supercar wordt aangeboden door Khan Exclusive B.V., een autodealer in Papendrecht. Deze Bugatti stamt uit 2020 en heeft meer dan 1500 pk!

duurste auto te koop op marktplaats 4

Bugatti Chiron Sport in topconditie

Waarom zou zo’n luxe autodealer een auto op Marktplaats aanbieden? Waarschijnlijk omdat het gaat om een showmodel. Deze auto werd tentoongesteld in de showroom en klanten konden er een testritje in maken. Hierdoor heeft de duurste auto op Marktplaats 2.500 kilometer op de teller staan en kun je het dus beschouwen als een ‘occassion’. Wel een hele dure dan.

duurste auto te koop op marktplaats 3

Prijs van duurste auto te koop op Marktplaats

Zoals bekend zijn Bugatti Chirons geen goedkope wagens. De duurste auto op Marktplaats staat dan ook te koop voor €4.021.940,00. Ja, je leest het goed: meer dan vier miljoen euro! De wagen ziet er voor die prijs wel als nieuw uit. Zowel de binnen- als de buitenkant verkeert in topconditie en is voorzien van de nodige luxe.

duurste auto te koop op marktplaats 2

Inruil ook mogelijk

Mocht je nou geen loodzware pinpas in bezit hebben, dan zijn er ook nog andere mogelijkheden om de duurste auto op Marktplaats te verkrijgen. De aanbieders accepteren namelijk ook een inruilbak, deze moet dan wel van het luxe segment zijn én in topconditie verkeren. Bovendien kun je de Bugatti Chiron voor de aankoop nog aanpassen. Zo kun je je favoriete kleur kiezen en wat accessoires aan het interieur toevoegen.

Is deze Bugatti Chiron Sport te ‘basic’ voor jou? Misschien past de Bugatti Chiron Carbon Black dan wel beter bij je.