Superheldenfilms zijn populairder dan ooit, en dat lijkt ook Netflix zich te beseffen. Het is dan ook niet voor niets dat er flink wordt geïnvesteerd in het genre in de vorm van toffe nieuwe producties. Deze 3 superheldenfilms kunnen we binnenkort verwachten op Netflix.

Superheldenfilms op Netflix

Netflix was voornamelijk een verzamelplatform voor producties van over de hele wereld. Maar de laatste jaren is er naast het aankopen van titels ook een ongekend grote lading producties uit eigen fabriek gerold. De Netflix-Originals zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het aanbod. Binnenkort kunnen we er weer een paar aan toevoegen. En naar het lijkt kunnen we rekenen op drie zeer toffe superheldenfilms.

The Old Guard – 10 juli 2020

The Old Guard betreft een comic-verfilming (zoals vaak het geval is in het superheldengenre). Netflix hoopt van deze verfilming een succesvolle franchise te maken. Het verhaal gaat over een groep huurlingen die onaantastbaar zijn. Dat wil zeggen, ze zijn eeuwenoude onsterfelijke wezens die kunnen genezen van elke soort aanval. Maar wanneer iemand hun geheim ontdekt lijkt te hebben verschuiven de rollen en moeten ze vechten voor hun bestaan. Wat betreft cast zit het in ieder geval wel goed. Met Charlize Theron in de hoofdrol kan het niet anders dan een fijn spektakel voor het oog worden.

Project Power – 14 augustus 2020

Nog een superheldenfilm van Netflix waar het qua cast in ieder geval goed zit, met Joseph Gordon-Levitt en Jamie Foxx in de hoofdrollen. In de film draait het om een bijzondere pil die je na het slikken ervan 5 minuten van superkrachten voorziet. Welke kracht dit is, en hoe deze zich uit, is echter onvoorspelbaar. De pil duikt op in New Orleans en het is aan een lokale agent en een ex-soldaat de taak om op te sporen wie er verantwoordelijk is voor het verspreiden van dit gevaarlijke middel. Op een trailer zullen we nog even moeten wachten.

netflix

Past Midnight – datum onbekend

We sluiten af met de film waar we nog het minste over weten, maar die wellicht de meeste potentie van allemaal heeft. Netflix heeft gestreden voor de rechten van deze productie, en met succes. Het zou gaan om een ‘nieuw type superheldenfilm’. Iets wat natuurlijk direct interesse wekt. De hoordrol is waarschijnlijk voor Keanu Reeves, al speculeren ook de namen Arnold Schwarzenegger┬á en Chris Pine voor een grote rol. Oftewel; ook hier zit het cast-technisch wel goed. Wanneer we de film kunnen verwachten laat Netflix nog even in het midden.

Wil je in de tussentijd doorbingen maar heb je moeite met het kiezen van een nieuwe film of serie, probeer dan eens deze app. Die kiest voor jou de perfecte film op basis van je voorkeuren. Ideaal toch?