Je weet wat ze zeggen: de rijken worden alleen maar rijker. In het geval van Drake geldt dat in ieder geval wel. De rapper hoeft nooit meer om geld na te denken. Daarom zette Drake 200.000 dollar in tijdens een potje roulette en hij wist daarmee een megabedrag uit het vuur te slepen.

Drake zet megabedrag in tijdens roulette op rugnummer van Kobe Bryant

Op internet circuleert er sinds afgelopen week een video waarin je Drake ziet rouletten in een online casino. Samen met een paar bekenden zet hij geld in om zoals gezegd nog rijker te worden. Ter ere van Kobe Bryant, die afgelopen week twee jaar geleden overleed, zette hij 200.000 dollar in op nummer 8. Met dit nummer speelde de wereldberoemde basketballer altijd tijdens zijn wedstrijden.

Wie niet waagt, wie niet wint…

Dat nummer bracht de rapper daadwerkelijk geluk. Door zijn enorme inzet van 200.000 dollar kon Drake in één klap 7,5 miljoen dollar uitcashen. Het balletje van de roulette viel namelijk precies op het nummer 8. Soms moet je ook gewoon een beetje geluk hebben, maar Drake wist zeker dat hij met dit getal zou winnen. Bekijk de video vol vastberadenheid en een flinke dosis geluk hieronder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ParraTV (@parratv)

Het geld moet rollen…

Wat doe je met zo absurd veel geld? Nou, gewoon een hele dikke villa kopen. Het huis waarin Drake de video opneemt is namelijk een vermogen waard. Maar zelfs dan is al het geld nog niet op. Daarom pronkt Drake regelmatig met een peperduur klokje om zijn pols. Wat dacht je van een Richard Mille of een Jacob & Co? En ohja, Drake gaf ooit 1 miljoen dollar weg in zijn videoclip ‘God’s Plan’. Met het geld maakte hij een hoop gezinnen blij. Wie goed doet, goed ontmoet!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door champagnepapi (@champagnepapi)