Soms kom je van die huizen tegen waar je echt alleen maar van kunt dromen. Rapper Drake heeft wel echt een krankzinnige droomwoning in zijn geboortestad Toronto. We kunnen nu een uniek kijkje nemen in zijn kast van een huis, omdat er nu foto’s op internet staan. Kijk mee en droom lekker weg!

Een uniek kijkje in het leven van rapper Drake

Drake (waarvan zijn echte naam Aubrey Graham is) geeft wel een heel uniek kijkje in zijn persoonlijke leven via een virtuele tour door zijn mega extravagante herenhuis in Toronto. Via zijn eigen website ‘Drake related‘ geeft de rapper een tour door middel van verwijspijlen die je kunt volgen in het huis van Drake

Drake heeft als eens eerder een kijkje gegeven in één van zijn huizen. Zo huurde hij al wel eens een huis in Beverly Hills en Los Angeles, maar zijn woning in het prachtige Toronto springt er toch wel ver bovenuit.

Wat kun je allemaal vinden in het gigantische huis van Drake?

Het huis van Drake bevat meerdere slaapkamers, een studio (ofcourse) waar hij al zijn grote hits opneemt, een reuze game-hal, een basketbalveld, schitterende hallen met vele kroonluchters die er hangen, badkamers die volledig van marmer zijn, een aantal peper dure piano’s en zo kunnen wij nog wel even doorgaan. Het beste is dat je er maar even zelf naar gaat kijken! Wij hebben foto’s voor je klaargezet en kijk je ogen uit in de schitterende villa in Toronto van rapper Drake.

drake-toronto2 drake-toronto
drake-toronto3 drake-toronto4
drake-toronto8 drake-toronto9

Is het huis van Drake toch niet helemaal jouw ding? Kijk dan eens naar de prachtige miljoenenvilla van Davina Michelle.