Artiesten hebben het over het algemeen allemaal goed voor elkaar, Davina Michelle is daar één van. Zij gaf recentelijk namelijk een kijkje in haar huis en daar valt je mond van open. Genoeg reden dus om te kijken naar de villa van Davina Michelle.

De bizarre villa van Davina Michelle

De afgelopen jaren is ze ongelofelijk bekend geworden en heeft ze al heel wat hits uitgebracht. Dit heeft haar allemaal goed geld opgeleverd, want ze woont echt in een kast van een huis. Het huis heeft een oppervlakte van 429 vierkante meter en in de villa zijn zeven slaapkamers en drie badkamers. Ruimte genoeg voor veel gasten dus, daarnaast zou ze ook nog mensen kwijt kunnen in haar werkelijk gigantische tuin (die overigens voorzien is van een zwembad, voetbalgoaltje en trampoline). Dit huis klinkt als een werkelijk paradijs.

De villa van Davina Michelle is niet helemaal van haar, ze kocht hem namelijk samen met haar vriend. Dit deden zij voor 1.1 miljoen euro, al rust er een hypotheek van 3 miljoen euro op het huis. Van binnen is het huis netjes en licht ingericht. Er zijn grote ramen, zodat er veel licht binnenvalt en je komt erg veel wit en beige meubilair tegen dat echt rust uitstraalt. Hier kan je dus prima uitrusten na een zwaar concert.

Dakterras en veel andere voorzieningen

We hebben het natuurlijk wel over een van de beste artiesten van ons land, dus die moet wel een luxe huis hebben. Daarom is de villa van Davina Michelle, naast de grote tuin, ook voorzien van een dakterras waar je heerlijk kan hangen. Mocht het daar echter te koud voor zijn, is er ook nog de fantastische woonkamer. Hier vind je namelijk een open haard en comfortabele banken, dus ook in de koude maanden zit zij er warmpjes bij. In ieder geval mist er weinig in de villa van Davina Michelle.