De muziekindustrie kent een snelle doorloop en aan opkomende zangeressen komt geen einde. Er zijn dan ook een hoop bloedmooie artiesten waar we maar al te graag naar luisteren én kijken. Maar de knapste Nederlandse zangeressen zijn in onze ogen wel echt een lust voor het oog.

De knapste Nederlandse zangeressen

Er zijn een paar wielrensters die erg knap zijn, maar de zangeressen kunnen er ook wat van. De knapste Nederlandse zangeressen houden ons zowel in het oor als met het oog in een greep. Sommigen zijn al wat langer bekend dan anderen, maar hopelijk zijn we nog lang niet van ze af.

Maan

Sinds ze in 2016 The Voice of Holland heeft gewonnen, gaat het goed met de muzikale carrière van deze bloedmooie zangeres. Maan heeft al veel samenwerkingen met grote namen gehad en een doorbraak naar het buitenland ligt op de loer. Ze is pas 23 jaar en een echt bekende naam tussen de knapste Nederlandse zangeressen, dus we kunnen hopelijk nog vele jaren van haar genieten.

View this post on Instagram

⚡️💦

A post shared by Maan (@maan.de.st) on

Romy Monteiro

Ook Romy Monteiro werd bekend dankzij de Nederlandse talentenjacht, maar zij deed mee in de editie van 2014. Ze kreeg in 2015 gelijk de hoofdrol in de musical The Bodyguard en presenteert inmiddels verschillende tv-programma’s. Een bijzonder knappe verschijning, deze dame.

Emma Heesters

De 24-jarige Emma Heester valt onder de knapste Nederlandse zangeressen maar is niet bekend van televisie. Met haar eigen YouTube-kanaal waar ze covers op plaatst wint ze de harten van haar kijkers. Want hoe goed ze ook zingt, ze blijft ook leuk om naar te kijken. Ze heeft 2 miljoen abonnees die van haar genieten en ze is dit jaar ook de meest succesvolle artiest van het eerste kwartaal.

View this post on Instagram

Fijne Koningsdag!! 🤩🧡👑

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters) on

View this post on Instagram

happy valentine’s day 🤗💕🥰🌹

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters) on

Yade Lauren

Ze is nog maar 21 jaar, maar heeft nu al een paar mooie samenwerkingen met onder meer Snelle en Lil’ Kleine op haar naam staan. Ze kan zowel Engels als Nederlands zingen en de bloedmooie verschijning is ons ook niet ontgaan. Die ruim 100 duizend volgers op Instagram zijn ook niet voor niks.

View this post on Instagram

On set. 📸, 💄 & edit by @naimaevebeauty ✨

A post shared by YADE LAUREN (@yadelauren) on

Davina Michelle

Wie kent het niet: dat bijzondere optreden bij Beste Zangers met het liedje Duurt te lang. Maar niet alleen daardoor is Davina Michelle bekend en één van de knapste zangeressen van Nederland. Onlangs heeft ze nog een mijlpaal behaald met een miljoen abonnees op haar kanaal.

View this post on Instagram

Thanks for voting ♥️#100pnlawards

A post shared by Davina Michelle (@davinamichelleofficial) on

View this post on Instagram

Whut?

A post shared by Davina Michelle (@davinamichelleofficial) on