De Braziliaanse voetballer Douglas Luiz houdt het binnen de club met zijn nieuwe liefde. De speler van Aston Villa heeft namelijk zijn liefde verklaard aar iemand binnen de club uit Birmingham. Over wie hebben we het dan? Over de onwijs knappe Alisha Lehmann uit het vrouwenelftal.

Douglas Luiz en Alisha Lehmann

Ooit samen met je partner gaan voetballen, maar ze bakt er helemaal niks van? David Luiz heeft hier in ieder geval geen last van. Alisha Lehmann kan er namelijk ook wat van. Zij speelt sinds deze zomer bij Aston Villa. De 22-jarige Zwitserse schone kwam over van de Londense voetbal club West Ham United waar ze drie jaar voor uitkwam. De blondine is bovendien Zwitsers international en heeft inmiddels 23 interlands op haar naam staan.

Zwitserse schoonheid ten voeten uit

Eerder dit jaar strandde de relatie van de mooie voetbalster met haar Zwitserse teamgenote Ramona Bachmann nog. Nu heeft ze dus de liefde gevonden in Douglas Luiz. De Braziliaan mag zich maar wat gelukkig prijzen met de bloedmooie blondine aan zijn zijde – over op fenomenale wijze scoren gesproken! Het kersverse stel lijkt dolgelukkig met elkaar. Zo plaatste Alisha Lehmann onlangs nog een Instagram-story waarin ze kussend te zien was met de Braziliaan. Douglas Luiz repostte deze foto vervolgens met ‘Princess’ als bijschrift.

Douglas luiz Alisha Lehmann

En een beeldschone prinses, dat is ze. Wij hebben de beste foto’s van haar voor je op een rijtje gezet:

Alisha Lehmann is een voetbalster van ongekende schoonheid. Maar de bloedmooie Ana Maria Marković mag er ook zeker wezen!