De droomvrouw van elke voetbalfan is een mooie vrouw die ook nog is goed kan voetballen. Laat deze prachtige blondine nou precies in die beschrijving vallen. Ontmoet: Ana Maria Marković

Kennismaking met Ana Maria Marković

Mannenvoetbal, vrouwenvoetbal, het brengt altijd wel wat controversie met zich mee. Krijgen de vrouwen onderbetaald? Moeten ze evenveel als de mannen verdienen? Zijn de mannen nou écht zoveel beter? Vermoeiend. Vandaag komt die discussie gelukkig niet aan de orde. We hebben de volledige aandacht voor de vrouwen en specifiek de aandacht voor deze prachtige Kroaat.

De 21-jarige, uitkomend voor het Zwitserse Grasshopper Club Zürich, heeft alle ogen op haar gericht als zij het veld opkomt. Dit zal niet alleen door haar voetbaltalenten komen… Ana is namelijk een prachtige verschijning die menig mannenhart op hol brengt.

Looks, maar ook skills

Ana Maria Marković is zeker niet alleen maar een mooi gezicht. Ze is ook gewoon een gevestigde voetbalster. Met haar team speelt ze in de hoogste competitie van Zwitserland en Ana en consorten staan ook nog eens op de tweede plek! Wie weet, zien we Ana ooit nog met namen als Lieke Martens of Jackie Groenen spelen. Dat zouden wij in ieder geval geen probleem vinden.

Ana Maria Marković is een hit op Instagram

Ana Maria Marković heeft nu al meer dan dertigduizend volgers op Instagram en haar foto’s krijgen de volle aandacht. Wij selecteerden de beste Instagram-posts hieronder: