Blondines, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Ons land telt talloze bekende blondines. Wij hebben ons best gedaan om de mooiste op een rijtje te zetten. Hier vindt je de 5 mooiste Nederlandse blondines, veel kijkplezier!

De mooiste Nederlandse blondines

Hou je van blond? Dan ben je hier op het goede adres. Wij hebben 5 parels van dames uitgekozen in dit lijstje. Kijk en geniet van de 5 mooiste Nederlandse blondines.

1. Romee Strijd

Het 25-jarige model is enorm populair onder de Nederlandse mannen. Met maar liefst 6.7 miljoen volgers is ze inmiddels zeer bekend op social media. Als topmodel vliegt ze de hele wereld over. Maar ze heeft thuis ook al alles op een rijtje. Ze is in 2018 getrouwd met haar man Laurens van Leeuwen en is nu zwanger van hun eerste kindje. Wat een prachtige dame is het ook.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

2. Doutzen Kroes

Wie blondine zegt, zegt Doutzen Kroes. Doutzen is al jarenlang één van de bekendste modellen van Nederland. Ze steelt telkens weer de show tijdens haar verschillende modeshows. Ook schittert ze (nog steeds) vaak op de cover van bekende modebladen. Ze behoort zeker in het lijstje van mooiste blondines van Nederland.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen)


3. Jessie Jazz

Jessie Jazz hoort natuurlijk ook bij de mooiste Nederlandse blondines. Ze is niet voor niets Miss Nederland geworden in 2015. Inmiddels is ze erg populair op social media en heeft ze een relatie met presentator Kaj Gorgels. Ook is ze steeds vaker op de televisie te zien. Haar droom is om presentatrice te worden, dat zouden wij helemaal niet erg vinden!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk)


4. Geraldine Kemper

Over presentatrices gesproken. Geraldine Kemper is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol presentatrice. De dame begon bij de BNN en heeft zeker geen blad voor de mond. Een meid met pit die zeker behoort tot mooiste Nederlandse blondines.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

5. Jutta Leerdam

Een sportieve blondine, daar houden we van. Jutta Leerdam is langebaanschaatser. Dit jaar werd ze zelfs wereldkampioen op de 1000 meter. Maar ze steelt zeker niet alleen de show met haar schaatskunsten. De 21-jarige ziet er ook prachtig uit. Daarom verdient ze zeker een plekje bij de mooiste Nederlandse blondines.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)