Donny Roelvink heeft in slechts een paar weken tijd een zieke transformatie ondergaan, dankzij zijn vele uren in de sportschool. Het indrukwekkende resultaat van zijn transformatie deelde Donny Roelvink op zijn Instagram.

Wie is Donny Roelvink?

Dave en Donny Roelvink komen aardig vaak in het nieuws. Zo kwam Donny bijvoorbeeld laatst in het nieuws dat hij optimaal geniet van zijn inmiddels single leven. Sinds een tijdje is hij niet meer samen met zijn ex Janice Blok en en daar lijkt hij ook zeker van te genieten. Hoe hij zijn liefdesleven omschrijft? “Gaat prima joh. Ditje hier, datje daar”. liet hij weten op zijn Instagram-stories. “Voorlopig geen vastigheid voor mij.” Daarnaast is Donny Roelvink ook vaak in de sportschool te vinden. Zo is hij vaak te zien in de Gouden Tempel van Joel Beukers.

‘The Grind’

Ondertussen is de fitnessguru ook druk aan het ondernemen met zijn eigen bedrijf genaamd ‘The Grind’. Op zijn website verkoopt hij verschillende kledingartikelen voor het sporten. Daarnaast is hij personal trainer geworden en iedereen kan nu een afspraak bij hem inplannen. Op de website van Joel Beukers (Clean Nutrition) kun je jouw persoonlijke voedingsschema op maat bestellen van Donny. De samenwerking met Joel is tot stand gekomen omdat hij zelf ook altijd gebruik maakt van de persoonlijke Clean Nutrition voedingsschema’s. ‘The Grind’, zoals het voedingsschema heet is een lifestyle die voor 70 procent uit voeding bestaat.  “Maar vergis je niet, de overige 30 procent die het trainen bepalen zijn even belangrijk en maken uiteindelijk de 100 procent die nodig is om jouw doelen te bereiken”, aldus Donny Roelvink. Het is hem zelf ook gelukt, wat af te zien is aan zijn transformatie.

De indrukwekkende transformatie van Donny Roelvink

Op zijn Instagram-story deelt Donny Roelvink een indrukwekkende transformatie in slechts vijf weken tijd. “After 5 weeks”, schrijft de 24-jarige Roelvink bij twee foto’s, waarop te zien is welke progressie hij heeft geboekt de afgelopen weken. Bekijk de bizarre transformatie van Donny Roelvink hieronder: