De Roelvinkjes, je vind ze leuk of je hebt er helemaal niets mee. Vader Dries kennen we natuurlijk allemaal van zij gele speedo en zoon Dave was onlangs nog in het nieuws omdat hij de peperdure van een Lamborghini van een vriend tegen een paal parkeerde. Vandaag hebben we het over de andere Roelvink-telg: Donny. En dan over de vriendin van Donny Roelvink, om precies te zijn.

Janice Blok is de vriendin van Donny Roelvink

De 22-jarige Donny Roelvink is (tot dusver) het Roelvinkje dat het minste tijd in de spotlights heeft doorgebracht. Pas na zijn deelname aan Temptation Island Vips stapte hij uit de schaduwrol van ‘het broertje van’. Niet geheel onverwacht overleefde zijn relatie de reality-show niet en inmiddels heeft Donny zijn hart verpand aan een andere dame. De 7 jaar oudere Janice blok is de nieuwe vriendin van Donny Roelvink.

Hopeloos verliefd

De twee staken al vanaf begin hun relatie niet onder stoelen of banken en nog steeds zijn beide Instagram-pagina’s tot de nok gevuld met zoetsappige plaatjes en (soms) tenenkrommend cringy video’s.

Janice, de zangeres

Voor wie een hele trouwe tv-kijker is kan de naam Janice Blok je bekend voorkomen. De 29 jarige brunette deed namelijk in 2011 mee aan de talentenshow X Factor in de meidengroep Sway.

De twee zijn niet bij elkaar weg te slaan inmiddels en vanuit het perspectief van Donny kunnen we het maar wat goed begrijpen. Middels wat leuke kiekjes van Janice Blok stellen we je graag voor aan de vriendin van Donny Roelvink.