Wat krijg je als je je auto uitleent aan Dave Roelvink? Hem niet meer terug, is het correcte antwoord. Althans, in het geval van de peperdure Lamborghini die hij gisterenavond in de prak reed.

Dave Roelvink leent de Lamborghini

Dave Roelvink leende de Lamborghini Huracán van zijn goede vriend Mobicepp. Tijdens het rijden raakte hij in een slip en verloor hij de macht over het stuur, met een goede crash ten gevolge. Dave zat alleen in de wagen en komt er gelukkig met de schrik vanaf. De Lamborghini daarentegen, die ‘is niet meer’. 

Niet veel meer van over

De bronschrome Lamborghini ligt met name aan de voorkant volledig in puin. Van de gelikte motorkap is niets meer over. En wat doe je dan als eigenaar? Als je hoort dat je geliefde wagen waar je zelf maar wat graag mee rond paradeert (zoals het geval is bij Mobicepp) na het uitlenen voor één klein blokje in puin ligt?

Dan reageer je cool, en nuchter, met het feit dat de Lambo ‘vervangbaar is, maar Dave Roelvink niet’. Chapeau, wij weten niet of we ons zo mans hadden kunnen houden als onze peperdure supercar aan gort gereden zou zijn.

De Lamborghini van Mobicepp

De wagen betreft een groene Lamborghini Huracán LP610-4, gewrapt in een brons-chromen jasje. De supercar met vierwielaandrijving heeft beschikking tot 610 pk, afkomstig uit de 5.2-liter V10. Hieronder zie je hem nog één keer in zijn volle glorie. Wat Dave Roelvink betreft, kan hij zijn volgende Lamborghini-avontuur beter beperken tot deze Lamborghini Lego-set. Stuk veiliger voor hem en de wagen.