Joel Beukers gaat letterlijk en figuurlijk voor goud. Naast dat de spierbundel dagelijks ongekend hard traint in de sportschool, heeft hij een passie voor auto’s. De ene na de andere dikke auto passeert de revue. Deze supercars wrapped hij natuurlijk volledig in het goud. Er is één auto waar hij het meest trots op is: De Mercedes AMG 6×6. Joel Beukers vertelt aan zakenblad Quote waarom deze auto de beste investering ooit is geweest.

Joel Beukers gaat maximaal voor goud

Van fitnesser tot vlogger tot ondernemer: Joel Beukers is het allemaal. Het begon allemaal met een passie voor de sportschool. Dit filmde hij en intussen deelt hij zijn hele leven met bijna 500 duizend groeimaten. Bovendien harkt hij de poen binnen met meerdere bedrijven, waaronder één in de voedingssupplementen. Dat geld geeft hij graag uit aan de dikste wagens, zoals de Mercedes AMG 6×6. Een auto als investering? Volgens Joel Beukers wel!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)

Een Mercedes AMG 6×6 als beste investering ooit

De Mercedes AMG 6×6 is natuurlijk een reusachtige, opvallende bak. Vooral als je ‘m helemaal goud spuit. Voor Joel Beukers ging het om veel meer dan alleen opvallen. “Natuurlijk heb ik er wel even een paar dagen goed over nagedacht en het ook overlegd met mijn vriendin, maar geloof me: die AMG G63 6×6 van bijna 1 miljoen euro is de allerbeste investering ooit. Ik heb er zo veel publiciteit mee gegenereerd buiten mijn eigen kanalen om dat ik die auto allang heb terugverdiend. Daarnaast schrijft hij ook niet af, omdat-ie zeldzaam is. In tegenstelling tot de Lamborghini Urus die ik hiervoor had”, vertelt Joel Beukers tegenover Quote.

Kleine blunder, grote opbrengsten

“Kijk, privé zou ik nooit zo’n auto kopen. Ik ben geen platte baas die hoopt dat iedere weggebruiker kwijlend naar hem kijkt. Maar voor mijn merk is die zichtbaarheid supergoed. Het is dus gewoon een zakelijke investering. Ik had ook wel een beetje mazzel dat ik er eerst niet in mocht rijden, omdat je er een vrachtwagenrijbewijs voor nodig hebt. Ik had weliswaar van tevoren opgezocht dat je dat in één dag kunt halen, maar wist oprecht niet dat daarvoor een enorme wachtrij was. Hierdoor werd er nog meer over geschreven. Nou ja, het heeft me wel veel publiciteit opgeleverd.” Een zakelijke investering en een blunder die goed hebben uitgepakt. Lekker bezig Joel!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)