Wat doe je als je veel te veel geld hebt? Juist, je auto’s weggeven. Dat kun je natuurlijk op een normale, saaie manier doen, maar het kan ook anders. Daarom gaf Joel Beukers zijn scoopmobiel aan de ‘hand’ van een speciale winactie.

Joel Beukers geeft zijn scoopmobiel op speciale manier weg

Vijf ‘groeimaten hebben gestreden om de scoopmobiel van Joel Beukers te winnen. Dat doen ze niet op een normale manier, maar door zolang mogelijk hun hand op de auto te leggen. Wie het langst de zwart-gouden Hummer aanraakt, heeft gewonnen en mag de dikke bak mee naar huis nemen. Van tevoren krijgen ze nog allemaal wat scoopjes pre-workout en andere energiebommen naar binnen om de challenge wat moeilijker te maken. Daarnaast mag er enkel wodka gedronken worden waardoor de mannen natuurlijk om de haverklap hun blaas moeten legen. Dat levert natuurlijk geweldige beelden op. Bekijk hieronder de video:

Na zeven uur gaat de winnaar met de auto naar huis

Na zeven uur komt er dan eindelijk een winnaar uit de bus nadat de andere finalist per ongeluk de scoopmobiel losliet bij het meetikken op een track. Dat was heel on’handig’. Maar ook hij gaat er met een mooie prijs vandoor.

De hummer is een wagen om van te dromen

De scoopmobiel van Joel Beukers is onlangs nog volledig gewrapt door ‘Absolute Motors’. Daardoor heeft de brute wagen een prachtige matzwarte uiterlijk met gouden details. De hummer is natuurlijk een echte offroader en overwint elk bergje zonder enige moeite. Het bakbeest heeft een motorinhoud van 245 pk en een koppel van 328 Nm. Daarnaast heeft de brute wagen een vierwielaandrijving waardoor je een perfecte wegligging hebt. Ondanks al het gewicht en het ruige uiterlijk heeft de hummer een topsnelheid van 160 kilometer per uur en ga je van o naar 100 in 9,7 seconden. In deze wagen ga je echt voor goud.