DJ Paul Elstak gaat tegenwoordig niet alleen hard tijdens het draaien op evenementen. Maar ook op de wegen na het aanschaffen van zijn nieuwe auto.

Muziek-carrière Paul Elstak

Paul Elstak werd geboren op 14 januari 1966. Hij heeft van kleins af aan een grote passie voor muziek. Die passie werd aangewakkerd door zijn vader Nedly Elstak, die zelf bekend stond als jazzmuzikant. De appel valt dus niet ver van de boom, of wel? Paul heeft namelijk voor een totaal ander genre gekozen dan zijn oude heer. De inmiddels 56-jarige begon zijn carrière als hardcore-DJ in 1987 bij een Rotterdamse discotheek genaamd Blue Tien Inn. Vijf jaar later richtte Paul zijn eigen label op: Rotterdam Records. Drie jaar verder lanceerde de DJ zijn eerste single. Inmiddels heeft Paul vele hits gescoord waaronder Rainbow in the Sky.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Paul Elstak (@djpaulelstak)

DJ Paul Elstak koopt nieuwe auto

Je kan dus wel aannemen dat deze DJ fan is van hard gaan. En blijkbaar niet alleen achter de draaitafel. Met de nieuw gekochte auto van Paul Elstak kan hij nu ook hard gaan richting zijn shows. Hij reist zo’n beetje de hele wereld rond. Maar wanneer hij zich in ons kikkerlandje bevindt kan Paul sinds kort gebruik maken van zijn nieuwe Porsche Cayenne E-Hybrid. Op Instagram was de DJ op een foto te zien bij autobedrijf VD Akker, waar hij de zwartgekleurde bolide op zijn naam zette. “Say hello to my new friend”, schrijft Paul bij de foto. “Ik had nooit gedacht ooit in mijn leven een Porsche te kunnen kopen. Hard work pays off.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Paul Elstak (@djpaulelstak)

De nieuwe auto van DJ Paul Elstak

Het betreft dus een Porsche Cayenne E-Hybrid. De SUV levert een maximaal vermogen van 462 PK, wat goed is voor een topsnelheid van 256 kilometer per uur. Verder heeft de bolide een maximale koppel van 700 Nm en accelereer het rijtuig in 5,1 seconden naar de 100 kilometer per uur. De nieuwe Porsche van Paul Elstak komt uit 2018 en heeft ongeveer 58.820 kilometer gelopen (op het moment van kopen). Benieuwd naar de nieuwe auto van Paul Elstak? Bekijk hieronder wat foto’s!

Nieuwe auto Paul Elstak

Nieuwe auto Paul Elstak