Cars & Bikes

Foto’s: Dj Outsiders geeft zijn Audi RSQ8 een flinke make-over

dj outsiders auto

Cem Acari, oftewel DJ Outsiders, verdient met zijn nummers als ‘Flitsmeister’ en ‘Irrenhaus’ aardig wat geld. Wat doet de dj met dit geld? Een dikke bak kopen natuurlijk. Outsiders heeft zijn Audi RSQ8 een flinke make-over gegeven.

Auto van dj Outsiders krijgt upgrade

De Nederlandse DJ Outsiders, oftewel Cem Araci, begon met zijn muziekcarrière toen hij twaalf jaar oud was. In 2008 begon hij samen met Murat Meijer de groep Outsiders, maar na enkele jaren verliet Murat de groep in 2014 en bleef Araci over. Ondank dat de naam solo werd voorgezet, kende de dj grote successen. Hij werd beloond met drie gouden platen en een platina plaat voor zijn muziek. Danzij zijn verdiensten, verdient de dj aardig wat geld. Zoveel zelfs dat hij er een Audi RSQ8 van heeft gekocht. En met die wagen heeft hij ook wat bijzonders gedaan, die is namelijk flink veranderd qua uiterlijk.

View post on Instagram
 

Specificaties

De auto van dj Outsiders heeft een krachtige 4.0-liter V8-motor, die een indrukwekkende 600 pk en 800 Nm koppel levert. De wagen accelereert ook van maar liefst 0 naar 100 km/u in een snelle 3,8 seconden, met een topsnelheid van 305 km/u. Met deze wagen komt Acari sowieso nooit te laat. Met een atletisch design, luchtvering en adaptieve demping biedt de Audi RSQ8 een perfecte combinatie van luxe en prestatie. 

View post on Instagram
 

Flitsmeister

De specificaties van de Audi RSQ8 zijn niet het enige opvallende aan de auto van Acari; hij heeft er namelijk iets bijzonders aan veranderd. De RSQ8 heeft namelijk een upgrade gekregen. Zijn Audi is niet langer zwart, maar heeft een matgroene kleur. En dan praten we nog niet eens over de rest van de aanpassingen. Met deze opvallende bak mag Acari wel uitkijken dat hij niet zomaar wordt geflits door de FLITSMEISTER.