Ben jij ook zo’n fan van Vikings? Na het zien van alle seizoenen op Netflix kun je niet anders dan hun altijd in hun kostuums uit de serie zien. Toch zijn het ook allemaal gewone mensen die in het dagelijks leven er totaal anders uit zien. Het contrast is groot, maar leuk om naar te kijken.

Ragnar Lothbrok – Travis Fimmel

De hoofdpersoon uit de brute serie heeft een Instagram-pagina met maar een paar foto’s, dus veel uit het dagelijks leven deelt hij niet met zijn fans. In de openbare verschijningen heeft hij wel regelmatig nog een baard, maar de gevlochten staart mist hij doorgaans wel.

View this post on Instagram

When you realize the long weekend is over 😔

A post shared by VIKINGS (@historyvikings) on

View this post on Instagram

#TravisFimmel 💙

A post shared by Travis Fimmel ♡ (@travisfimmels) on

Lagertha – Katheryn Winnick

De vrouw van Ragnar Lothbrok in de serie staat ook bekend om haar vechtkunsten en ziet er in de serie vrij angstaanjagend uit. Maar in het echte leven is ze een ware schoonheid die met haar blonde lokken 3,7 miljoen volgers doet genieten.

View this post on Instagram

⚔📅📺 #Vikings

A post shared by VIKINGS (@historyvikings) on

Floki – Gustaf Skarsgård

De botenbouwer uit de serie, gespeeld door de Zweedse acteur, heeft normaal gesproken niet zoveel make-up op zijn gezicht. Hij is de zoon van Stellan Skarsgård, die bekend is van zijn rollen in Good Will Hunting en als dr. Selveig in Thor. De Scandinavische mythologie interesseert de familie dus wel.

vikings

View this post on Instagram

#höstlöv #autumnlove #baldmenwithlonglegs #tbt 😘

A post shared by Gustafskarsgard (@gustafskarsgard) on

Ivar the Boneless – Alex Høgh Andersen

Er zit een groot contrast tussen het karakter en de acteur. Waar we Ivar the Boneless kennen als meedogenloos en angstaanjagend, bekend van die ene scène waarin hij uitschreeuwt dat hij Ivar the Boneless is en niet vermoord kan worden. De goedlachse acteur heeft in het echte leven een iets vrolijkere uitstraling.

View this post on Instagram

Portrait by @ryanwestphoto 👧🏻

A post shared by Alex Høgh Andersen (@alexhoeghandersen) on

Judith – Jenni Jacques

In het echte leven heeft Jenni Jacques gelukkig twee oren, in plaats van eentje in de serie Vikings. Daar is er een oor afgehaald nadat ze was vreemdgegaan. Maar als ze als zichzelf is kan ze haar haar gewoon beide kanten op dragen.

Bjorn Ironside – Alexander Ludwig

Zo’n transformatie als Bjorn Ironside heeft ondergaan in de serie, zo’n ander gezicht is de acteur van zijn karakter.

vikings

Halfdan the Black – Jasper Pääkkönen

Alle blauwe tattoos op het hoofd van Halfdan the Black zijn niet terug te vinden op het hoofd van de Vikings-acteur. Ook het kaalgeschoren hoofd aan de zijkanten is geen onderdeel van zijn eigen stijl.

vikings

View this post on Instagram

📷: @kimohrling

A post shared by Jasper Pääkkönen (@jasperpaakkonen) on

Prinses Aslaug – Alyssa Sutherland

Als tweede vrouw van Ragnar is ze niet zo geliefd. Zowel in het echte leven als in Vikings wordt ze wel geroemd om haar schoonheid. Normaal gesproken heeft Alyssa Sutherland ook niet zoveel make-up op. Oh, en ze houdt van haar hondje.

View this post on Instagram

A li'l #Aslaug throwback 😏

A post shared by Alyssa Sutherland (@therealalyssas) on

View this post on Instagram

One of us hates road trips. #UnimpressedAF

A post shared by Alyssa Sutherland (@therealalyssas) on

Harald ‘Finehair’ – Peter Franzén

Nog een Vikings-karakter met tattoos op zijn gezicht. Het contrast tussen Peter Franzén en zijn karakter is misschien wel een van de grootste uit de cast.

vikings

Rollo – Clive Standen

Het jongere broertje van Ragnar uit de serie is altijd een favoriet karakter onder de fans geweest. De heerser over Normandië is normaal gesproken wel iets beter gewassen.

vikings

View this post on Instagram

Out on the water again!

A post shared by Clive Standen (@clivestanden) on