Een huis met whiskykelder klinkt bijna te mooi om waard te zijn, maar als je deze woning ziet kan je begrijpen dat het onmisbaar was. Dit luxe huis is namelijk erg modern en voornamelijk gericht op het ‘open’ zijn, maar de whiskykelder maakt het bijzondere tafereel pas echt af.

Luxe huis met whiskykelder

Het huis is bedoeld om de traditionele Japanse stijl te mengen met een moderne woning en naar ons idee is dat heel erg goed gelukt. Het is namelijk erg modern ingericht, maar toch zie je heel veel van die traditionele stijl terug. Zo is alles namelijk heel open en heb je bijna overal glazen muren van vloer tot plafond. Hierdoor komt er ook heel veel licht binnen terwijl jij lekker kan genieten van de natuur.

huis met whiskykelder

Natuurlijk kan een modern huis niet zonder allerlei technische dingen, daarom kunnen alle deuren/muren open waardoor je letterlijk een open huis krijgt. Het huis is ook voorzien van een zwembad en spa, dus je kan hier optimaal relaxen. Natuurlijk zijn er ook slaapkamers en kinderkamers aanwezig, maar er is ook een sauna met een homegym, dus je hoeft hier echt nooit meer weg. Maar nu missen we het aller leukste nog, het whiskykelder gedeelte.

huis met whiskykelder

Geheime whiskykelder

Het hebben van een huis met whiskykelder is natuurlijk al cool, maar als hij dan ook nog eens op een geheime plek zit maakt dit het helemaal af. In de kast (die ook dient als deur) zit namelijk een geheime deurklink waarmee je toegang krijgt tot de whiskykelder, dus je kan hier in alle rust genieten van je goede whisky terwijl niemand je stoort. Het enige jammere is, is dat het huis in Portland, Oregon staat, dus je zult helaas moeten verhuizen wil je hier intrekken. Natuurlijk zou je ook het huis kunnen laten bouwen, maar dan mag je aardig wat centen op zak hebben, en even eerlijk; wie heeft er nou echt een geheime whiskykelder nodig… Het is gewoon een leuke hebben dingetje.