Als je denk aan een luxe villa denk je al snel aan een sauna, zwembad, bubbelbad, thuisbioscoop en eigen gym. Goed nieuws, dit huis wat nu te koop staat heeft dat allemaal. Neem snel een kijkje in deze enorme moderne woonboerderij.

Luxe villa met enorm stuk land

Op een half uurtje rijden vanaf Eindhoven vind je dit reusachtige woonparadijs. Met ruim 602 vierkante meter leefruimte en een perceel van maar liefst 9.390 vierkante meter sta je in dit luxe huis elke dag weer voor verrassingen. Het huis beschikt over de laatste technische snufjes en ieder detail is meerdere malen doordacht, waardoor het een extra goede ‘feeling’ geeft aan de ruimte.

luxe huis te koop

Zowel van binnen als van buiten is dit luxe huis volledig afgewerkt. Dat zie je meteen als je binnenkomt. Je loopt namelijk in een oase van licht, dat komt door de glazen gevel waardoor de leefruimte goed wordt verbonden met de tuin. Die gevel loopt door tot in het plafond waardoor je in verschillende slaap- en werkkamers ook een bak aan natuurlijk licht hebt.

luxe huis te koop

Thuisbioscoop, wellness en nog tal van andere faciliteiten

Het luxe huis heeft een enorme woonkamer die overloopt in de ruime open keuken. Alles is één geheel omdat ook de bovenverdieping open is. Hierdoor behoudt je het contact door het gehele huis. De slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping. Een enkel slaapkamer heeft ook een eigen badkamer. Maar waarvoor je natuurlijk naar dit huis gaat is de enorme thuisbioscoop. Hier kun je heerlijk genieten van de beste films. Ben je klaar met de film? Dan kom je heerlijk tot rust in de wellnessvleugel. Dit lijkt wel op een spa in je eigen huis. Er is namelijk plek voor een sauna, bubbelbad en nog allerlei andere mogelijkheden om jezelf helemaal zen te maken.

luxe huis te koop

Via het terras betreedt je de enorme tuin. Hier kijk je echt je ogen uit. Van zwemvijver tot speelbos, niet is te gek. Enkele tientallen meters verder staat het bijgebouw. Deze kun je volledig zelf inrichten. Denk bijvoorbeeld aan een extra slaapkamer met badkamer, garage of een perfecte mancave.

luxe huis te koop

De vraagprijs van dit luxe huis

Er is teveel om te bespreken, we raden je dan ook aan om alle foto’s te bekijken. Je valt namelijk in de ene na de andere verbazing. De prijs kunnen we wel alvast verklappen: voor 2.500.000 euro heb jij voor altijd plezier van dit luxe huis.

luxe huis te koop