Als je een luxe vakantievilla te koop ziet denk je al gauw dat het je een miljoen zal kosten, maar niets is minder waar. Deze luxe vakantievilla is namelijk al voor een ‘kleine’ prijs te koop en dan zit alles er ook al op en aan!

Luxe vakantievilla te koop

Aangezien een vakantie wat moeizaam gaat de afgelopen tijd is onze behoefte groter dan ooit. Inmiddels zo groot dat een weekje zon het gat echt niet gaat vullen. Daarom is het kopen van een huis in de zon een veel leukere fantasie. Natuurlijk klinkt dit onrealistisch, want wie heeft er nou het geld liggen om zo maar even een huis te kopen… Maar mocht je toevallig 269.000 euro hebben liggen kan je een prachtig vakantiehuis in Spanje kopen. Het huis staat in de Alicante regio, dat betekent dus veel zon, zee en toeristenattracties.

luxe vakantievilla te koop

Een vakantievilla in het Spaanse Alicante

Waarom staat deze luxe vakantievilla te koop vraag je je af? Dat doen wij ons ook, want hij is werkelijk prachtig en je hebt alle ruimte die een mens nodig kan hebben. Op de benedenverdieping heb je een ruime woonkamer, keuken en eettafel. Ook is er een slaapkamer (voor twee personen) en een badkamer. Op de bovenverdieping heb nog twee tweepersoons slaapkamers en nog een badkamer. Natuurlijk zijn er in elke slaapkamer kasten te vinden zodat je al je kleding en andere spullen kwijt kunt.

Ruimte tuin met riant zwembad

Natuurlijk is het mogelijk om naar het strand te gaan dat nog geen 6 kilometer  verderop ligt, maar je kan ook gewoon een duik nemen in je eigen zwembad! Want geen vakantievilla is compleet zonder. In de rest van de tuin is nog genoeg ruimte om je auto kwijt te kunnen. Gelukkig hoef je je niet druk te maken dat hij gestolen wordt, want de luxe vakantievilla staat in de Vista Bella Golf, een gebied dat 24/7 bewaakt wordt.

De luchthaven van Alicante ligt op een half uurtje rijden van het vakantiehuis, dus je kan gemakkelijk heen en weer mocht je vakantie willen vieren. Ook ligt het dicht bij winkels, bars en restaurants. Dus aan entertainment is geen gebrek, mocht je dus nog geld over hebben weet je wat je te doen staat.

luxe vakantievilla te koop