Jarenlang was Dexter één van de beste series die er te vinden was. In 2013 stopte de serie na maar liefst 8 seizoenen. Niet iedereen was even blij met dit feit. Voor alle fans die nog niet klaar waren met de serie is er nu goed nieuws. Er komt namelijk een nieuw seizoen van de serie.

Een gloednieuw seizoen voor Dexter

Waar ging Dexter ook alweer over? Even een opfrisser voor je geheugen. In de serie volgen we een forensisch expert met een behoorlijk dubbelleven. ’s Nachts is hij namelijk zelf ook actief als moordenaar, terwijl hij overdag juist probeert moordenaars op te sporen. Zijn dubbelleven zorgde ervoor dat de serie seizoenen lang populair bleef. Zelfs na het vertrek van de uitvoerend producent Michael C. Hall na het vierde seizoen bleef dit het geval. Er is dan dus ook nog een grote fanbase, maar die maar wat blij is met een nieuw seizoen van Dexter.

Dexter

Reünie van belangrijkste Dexter-personen

Voor het nieuwe seizoen van de serie slaan Michael C. Hall en Clyde Philips (die de hoofdrol speelt) hun handen weer in één. Fans kunnen hiermee dus rekenen op de magie en de hoge kwaliteit die vooral de eerste vier seizoenen hadden. Voorlopig moeten we het toch nog even doen met de oude seizoenen van Dexter. De productie gaat namelijk op z’n vroegst in het begin van 2021 van start. Het kersverse, negende seizoen kunnen we dan dus ook pas tegen het einde van volgend jaar verwachten.

Meer misdaadseries

Ben jij fan van misdaadseries, dan klinkt het nieuws dat Dexter met een nieuw seizoen komt je vast als muziek in je oren. Tot het zover is, heeft Netflix meer dan genoeg films en series in de aanbieding. Zo schreven we je al over 5 waargebeurde misdaadseries op Netflix. Ook de Britse misdaadseries op Netflix houden je nog lang in hun greep.

Dexter heeft een hoge IMDb-score van een 8.6. Hopelijk wordt het nieuwe seizoen ook van dit niveau.