Iedereen die wel eens een relatie heeft of heeft gehad kent het wel: dekbed vechten. De een heeft het te warm en de ander te koud, maar jij wilt niet degene zijn die zijn gedeelte van het dekbed afstaat. Dat begrijpen wij als geen ander, daarom is het des te mooier dat dit dekbed bestaat. Hier worden een hoop ruzies mee voorkomen.

Dekbed van SmartDuvet

Je zal je nu inmiddels vast afvragen hoe dit dekbed dan precies ruzies tussen jou en je dame zal voorkomen. Nou, middels een applicatie kun jij de warmte van het dekbed reguleren. Dit houdt in dat mocht jij het te warm krijgen je heel simpel de temperatuur van je dekbed lager zetten, terwijl je dame nergens last van zal hebben. Zij zal vast klagen dat ze het te koud heeft en zo kan ondertussen de temperatuur van haar dekbed omhoog. Ideaal toch?!

dekbed van smartduvet

Het enige wat je hoeft te doen is het apparaatje onder je bed te leggen, deze met WiFi te verbinden en vervolgens de app te downloaden. Vervolgens kan je haar met de app nog treiteren ook, eventjes de temperatuur hoger of lager zetten.

dekbed van smartduvet

Het perfecte tweepersoons dekbed

Tja, dat hele temperatuurregulatiesysteem is natuurlijk al geweldig maar daar houdt de pret nog niet op. Want waar hebben wij mannen een schijthekel aan? Juist ja, het dekbed opmaken. Je zou het haast niet geloven, maar dit dekbed beschikt over een functie om zelf het hele dekbed op te maken. Zo hoef jij dus nooit meer het gezeik aan te horen dat je weer het dekbed niet hebt opgemaakt. Eerlijk mannen, dit is toch gewoon haast de uitvinding van de eeuw?

ultieme dekbed

Hygiëne

Sommige mensen doen 62 jaar lang alsof ze doof zijn om gezeik van hun vrouw te ontwijken, maar dit dekbed is een makkelijker alternatief en daarnaast ook hygiënischer dan andere dekbedden. Het SmartDuvet dekbed helpt ook mee bij het elimineren van vochtigheid, waardoor het aantal kiemen en huisstofmijten vermindert wordt. Dit is natuurlijk ideaal voor mensen die last hebben van allergieën en astma. En het houdt daar niet op, want een vermindering in vocht resulteert in een vermindering van de kans op bedwantsen. Als kers op de taart resulteert dit dekbed ook in een vermindering van zweten.

dekbed van smartduvet

Je kan een SmartDuvet bed al kopen tussen de 249 en 330 euro afhankelijk van hoe groot je bed nou daadwerkelijk is. Een ding is zeker met dit dekbed wordt je ontzettend fris wakker, blijf jij toch je eigen dekbed gebruiken? Dan moet je zo vaak je bed verschonen om fris wakker te worden.