Er zijn een paar dingen die je kunt doen tegen een zeurende vrouw. Wat de meeste mannen zouden doen, is de relatie beëindigen of een goed gesprek beginnen. Deze meneer niet. Hij deed namelijk 62 jaar lang alsof hij doof was, zodat zijn vrouw zou stoppen met zeuren. Dit is geen grapje.

Zeurende vrouw

World News Daily Report kwam onlangs met het rare verhaal naar buiten. De man in kwestie heet Barry Dawson, hij is 84 jaar oud. Hij zit momenteel midden in een scheiding met zijn 80-jarige vrouw Dorothy. Ze waren 62 jaar lang getrouwd. Het werd Dawson echter al snel duidelijk dat hij te maken had met een zeurende vrouw. Om die reden deed hij alsof hij langzaam doof aan het worden was, zodat hij haar gezeur niet meer aan hoefde te horen. Hij begon uiteindelijk zelfs in gebarentaal te praten. Zijn vrouw had hier in eerste instantie moeite mee, maar kon na twee jaar ook met haar handen communiceren. Dawson begon hierna steeds meer last te krijgen van zijn zichtvermogen. Al bleek dat achteraf ook een leugen te zijn geweest.

zeurende vrouw

Advocaat schiet te hulp

De officiële statement van Robert Sanchez, de advocaat van de bijzondere man, is als volgt:

“My client is pretty quiet and not very talkative, but his wife is annoyingly chatty. If he hadn’t faked being deaf, they would have divorced 60 years ago. In a way, he did it for her and for his family.”

Hij zegt dat het niet de bedoeling was van Dawson om zijn zeurende vrouw te bedriegen of kwetsen. Het leek Dawson simpelweg het beste voor beide partijen dat ze zo min mogelijk met elkaar communiceerden zo lang de relatie duurde. Hier werd niet alleen zijn vrouw de dupe van, want de partners kregen in hun relatie maar liefst 6 kinderen en 13 kleinkinderen. Die geloofden allemaal dat de man doof was. Wat bizar allemaal.

Bron: AXED