Ze is de dochter van de meest geliefde Hollandse volkszanger die we ooit hebben gekend, maar ze treedt minder in de spotlights dan haar broertje nu doet. Roxeanne Hazes vindt het namelijk belangrijk om haar eigen dingen te doen, op haar eigen manier. En die dingen, die doet ze goed. Hoog tijd om haar leukste foto’s even voor je op een rij te zetten.

Wie is Roxeanne Hazes?

Ze is 28-jaar oud en is het derde kind van volksheld André Hazes. Na haar volgde nog André Hazes Junior. De eerste twee kinderen staan geheel buiten de spotlights, die zijn uit eerdere huwelijken van de volkzanger voortgekomen. Natuurlijk is zingen er met de paplepel ingegoten, dus dat is iets waar Roxeanne Hazes erg goed in is. Maar toch is niet haar volledige carrière gebaseerd op zingen. Het klopt dat ze vaak te zien is geweest als zangtalent, maar Roxeanne is ook een behoorlijke internetbekendheid geworden. Ze heeft op haar Instagram pagina ruim 367 duizend volgers en als influencer probeert ze behoorlijk wat te bereiken. Toch is zingen wel haar voornaamste inkomstenbron, want dat is gewoon een talent en passie die de familie Hazes deelt. Ze woont samen met haar vriend en ze hebben een zoontje genaamd Fender.

Hazes documentaire

Roxeanne Hazes is de laatste week ook veel in het nieuws omdat er voor haar vaders 70e verjaardag een documentaire werd gemaakt. In principe zit daar het probleem niet in, maar er worden beelden gebruikt waar door haar geen toestemming voor is gegeven. Dus Roxeanne is erg boos en dat is goed te begrijpen ook. Ze gaat hier niet mee akkoord en zegt ook dat het haar pijn doet dat de beelden nu onthuld zijn. De docu is nu te zien, maar de beelden waar Roxeanne het over heeft zullen eruit worden gehaald. Zo kan ze zich weer volop richten op haar carrière en haar jonge gezin.

Wij hopen in ieder geval dat we nog veel van Roxeanne mogen zien en horen!