Entertainment

De leukste foto’s van zangeres Emma Heesters op een rij

de leukste foto's van Emma Heesters

Of je haar nou kent van de radio of van tv, je hebt haar ongetwijfeld voorbij zien komen. Emma Heesters. Deze beeldschone vrouw heeft niet alleen de looks, maar is ook nog eens een ongelofelijk zangtalent.

Emma Heesters verovert de hitlijsten

De 25-jarige Emma Heesters is een gepassioneerde zangeres en songwriter uit Nederland. Ze is de grootste Nederlandse muziek YouTuber met momenteel 3,45 miljoen abonnees! Op haar YouTube kanaal doet ze allerlei covers van heel veel verschillende nummers, ook heeft ze haar eigen kersthit geschreven die je de afgelopen feestdagen vast voorbij hebt horen komen. Tot nu toe hebben al haar nummers de Top 40 weten te bereiken.

View post on Instagram
 

Wie is Emma Heesters?

Eind augustus 2019 nam Emma deel aan het programma Beste Zangers. Ook stond ze in het voorprogramma van Boyce Avenue. Dit heeft haar carrière een behoorlijke boost gegeven. Na het succes in 2019 kwam ze ook in 2020 veel aan bod, ze deed mee aan Jachtseizoen van StukTV en was te gast bij Ik hou van Holland. Ook heeft ze in december deelgenomen aan I Can See Your Voice.

Vorige week maakte ze officieel duidelijk dat ze op de kaart staat: er is zelfs een TV-kantine typetje van haar gemaakt.  Als je een van de typetjes van Elise Schaap bent, dan heb je het voor elkaar.

Naast dat ze dus getalenteerd is heeft ze ook nog een prachtig uiterlijk. Helaas is de blondine al bezet. Ze heeft een relatie met prof voetballer; Wesley Hoedt.

De leukste foto’s van Emma Heesters

Inmiddels is wel duidelijk dat het een zeer aantrekkelijke vrouw is. Op haar insta is goed te zien dat ze geniet van haar leven en dat ze het allemaal goed voor elkaar heeft. Als je niet de tijd hebt om haar volledige covers te bekijken op YouTube kan je ook altijd een goed aantal delen vinden op haar Instagram pagina. Naast het knappe koppie is ze ook nog altijd goed gekleed.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram