In 2020 hadden we genoeg tijd. We zaten dan ook vaak uren achter de PlayStation, pc of telefoon. We konden gelukkig nog altijd terugvallen op onze o zo geliefde games. Welke games maakten nou de meeste indruk? Dit zijn de beste games van 2020. Een lijst met games die moet je absoluut eens gespeeld moet hebben.

De beste games van 2020

We hadden tijd zat om te gamen dit jaar, dat deden we met onze favoriete nieuwe spellen. Dit jaar werden er met sommige games records gehaald. Een overzicht van de beste games van 2020 vind je hieronder.

1. The Last of Us Part II

Het langverwachte vervolg op de razend populaire game The Last of Us heeft goed uitgepakt. Iedere gamer boven de 16 jaar oud moet deze game uitgeprobeerd hebben, je hoeft er niet eens het eerste deel voor gespeeld te hebben. Jouw keuzes bepalen de uitkomst van het spel. Soms is het lastig, maar aan het einde weet je zeker waarom The Last of Us Part II bij de beste games van 2020 hoort.

De beste games van 2020

2. Fall Guys: Ultimate Knockout

Een verrassing in dit gamejaar was Fall Guys: Ultimate Knockout. Een battle-royale waarvan we allemaal niet wisten dat we ‘m nodig hadden. De game werd in no-time razend populair. Zo populair zelfs dat het de meest gedownloade PlayStation-Plus game ooit was. De game stond garant voor uren aan gameplezier. Daarmee behoort het tot recht in de beste games van 2020.

De beste games van 2020

3. Among Us

Een spel dat ineens razend populair werd in 2020. Misschien heeft het zijn hoogtepunt nog niet eens bereikt. In november telde Among Us namelijk 500 miljoen actieve spelers. Daarmee is het veruit de meest gespeelde game in een maand tijd ooit. ‘Are you the Imposter?’  Het is zeker een game die we ook in 2021 terug gaan zien. Door het verbreken van dit prestigieuze record hoort Among Us zeker bij de beste games van 2020.

de beste games van 2020

4. Call of Duty: Warzone

De battle-royale versie van Call of Duty sloeg in als een bom. De uitbreiding van Call of Duty Modern Warfare werd op 10 maart 2020 gelanceerd als apart spel. Alle PlayStation-gamers konden (en nog steeds) de game gratis downloaden. Het gaf Call of Duty een heel nieuw uiterlijk. De immens populaire game(mode) hoort absoluut thuis bij de beste games van 2020.

de beste games van 2020

5. Animal Crossing: New Horizons

We sluiten de lijst met beste games van 2020 af met het ontspannen spel Animal Crossing: New Horizon. We konden wel wat ontspanning gebruiken in deze tijd. Daarvoor hadden we gelukkig Animal Crossing: New Horizon. Een razend populair spel voor de Nintendo Switch waarop je jouw onbewoonde eiland vanaf de bodem opbouwt. Even je mind op nul zetten en heerlijk relaxen of tot rust komen met deze rustgevende game.

de beste games van 2020