Call of Duty heeft de eerste beelden van Black Ops: Cold War Season one vrijgegeven. Zoals we al gewend waren van Call of Duty Modern Warfare levert elk seizoen weer een bulk aan nieuwe content. In dit artikel vind je alle ins- en outs van Call of Duty Black Ops: Cold War Season One.

Call of Duty Black Ops: Cold War Season one

Na een aantal maanden dropt Call of Duty weer een nieuw seizoen. Hierin komen ze onder andere met nieuwe wapens, maps en operators. Ook is er dan weer een nieuwe Battle-Pass beschikbaar met weer 100 tiers om door te lopen. In deze update is er onder andere een nieuwe Warzone-map toegevoegd. Daarover lees je hieronder meer.

Nieuwe Warzone-map

Rebirth Island is een nieuwe map in Call of Duty Warzone. Als onderdeel van Call of Duty Black Ops: Cold War Season one is er een nieuwe gamemode aan Warzone toegevoegd. Deze gamemode speel je op de map Rebirth Island. De map zou je kunnen kennen van Call of Duty Mobile.

Hoe de gamemode er precies uit gaat zien, dat weten we nog niet. Wat we wel weten is dat de map kleiner is dan Verdansk en dat je dus waarschijnlijk meerdere levens hebt. Naast de nieuwe map krijgen we ook een nieuwe Gulag.

Nieuwe content in Season one

Naast de nieuwe Warzone-map zijn er ook nog heel veel andere dingen toegevoegd in de Call of Duty Black Ops: Cold War Season one update. Ten eerste worden er maar liefst drie nieuwe 6v6 maps toegevoegd: Raid (uit Cod BO2), The Pines en een Holiday variant op Nuketown. Verder komt 2v2 Gunfight terug met vier nieuwe maps en is Sanatorium een nieuwe Fireteam map.

Ook zijn Drop Kick en Drop Hunt twee nieuwe gamemodes in Multiplayer. Verder kan je met de H.A.R.P. ook een nieuwe scorestreak gebruiken. Stitch, Zeyna en Bulldozer zijn de nieuwe operators en Groza, MAC-10 en Streetswiper zijn de nieuwe wapens. Als laatste zijn er nieuwe prestige-levels toegevoegd en is er natuurlijk nog meer content vrij te spelen via de nieuwe Battle Pass.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Call of Duty (@callofduty)

De reacties zijn over het algemeen positief. Toch zijn een veel gamers teleurgesteld over de weinige toevoegingen aan Zombies. We hadden toch op iets meer verwacht dat twee nieuwe gamemodes: Jingle-Hells (tijdelijk) en Cranked.