Er wordt vaak gezegd dat Zweden het land is met de mooiste vrouwen. Nou, daar hebben ze wel een punt. Zweden heeft echt hele mooie vrouwen. Om het jou makkelijk te maken hebben we de 5 mooiste vrouwen uit Zweden op een rijtje gezet.

De mooiste vrouwen uit Zweden

Ieder land heeft natuurlijk mooie vrouwen. Denk bijvoorbeeld aan de 5 mooiste bekende Belgische vrouwen. Ook Nederland heeft knappe vrouwen, maar nu is het de beurt aan de Zweden, kunnen de ze Belgen en Nederlanders overtreffen? Oordeel zelf, hieronder staan de 5 mooiste vrouwen uit Zweden.

1. Josefine Forsberg

We beginnen het lijstje van mooiste vrouwen uit Zweden meteen met een knaller. Alles wat we zoeken in een vrouw, komt terug in Josephine Forsberg. De 24-jarige Zweed reist heel wat rond voor haar sportieve carrière. Josephine is namelijk fitnessinstructrice en ze heeft daarvoor zelfs in Barcelona gewerkt. Ook is ze model en vertegenwoordigt ze veel verschillende bureaus van over de hele wereld. Op haar Instagram laat ze zichzelf vaak van haar goede kanten zien. Dat vinden wij helemaal niet erg, toch?

2. Kenza Zouiten

De volgende in het rijtje van mooiste vrouwen uit Zweden is de 29-jarige Kenza Zouiten. Niet geheel onverwachts is deze meid ook een topmodel. Echter kan ze ook heel goed bloggen. In 2008 won ze de prijs voor “Best Blog” in Zweden en in 2012 won ze de prijs voor “Best International Blog” bij de Bloglovin’ Awards in New York. Wij snappen wel waarom deze prachtige vrouw in de prijzen valt.

3. Elsa Hosk

Elsa Hosk hoort zeker thuis in het rijtje van mooiste vrouwen uit Zweden. Het leuke aan Elsa is dat ze het leven als basketbalster heeft verruild voor topmodel. Goede keuze? Wij vinden van wel.

View this post on Instagram

Tb to the beginning of quarantine πŸ“–

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

4. Anna NystrΓΆm

Anna NystrΓΆm is dΓ© fitgirl van Zweden. Met haar enorme billenpartij hoort ze zeker thuis in het rijtje van mooiste vrouwen uit Zweden. we kunnen heel lang over haar praten, maar de foto’s (en het filmpje) zeggen genoeg, wΓ‘t een beauty!

View this post on Instagram

Fave 🀍 @ryvelle

A post shared by ANNA NYSTRÖM (@annanystrom) on

View this post on Instagram

On my way to the lake for a swim πŸ’—πŸŒΏ

A post shared by ANNA NYSTRÖM (@annanystrom) on

5. Fanny Lyckman

Helaas is Fanny Lyckman alweer de laatste vrouw in het rijtje van mooiste vrouwen uit Zweden. Met haar prachtige Instagram weet zij wel hoe ze de mannen voor haar moet winnen. Het model verrast ons keer op keer met prachtige kiekje van haarzelf. Benieuwd? Hieronder staan er een paar.