Amai, komt gauw. We hebben voor jullie een heel simpel maar toch moeilijk lijstje samengesteld, namelijk een lijstje 5 knappe Belgische vrouwen. Model, influencer, presentatrice, het zit er allemaal tussen. Volgens ons zijn we best goed geslaagd dus ga er maar even goed voor zitten.

Knappe Belgische vrouwen

We hebben het wel vaker over mooie vrouwen want hé, het oog wil ook wat. Zo hebben we al eens geschreven over de knapste vriendinnen van de huidige Nederlands-elftal selectie, ook hier zitten er een paar pareltjes tussen. De Belgen mogen er ook zijn hoor, we hebben wat knappe Belgische vrouwen op een rijtje gezet, misschien komen er een paar je wel bekend voor.

Rose Bertram

Wat een prachtige naam heeft ze ook, om nog niet over haar looks te beginnen… We kennen Rose als vriendin van ex-Ajax en Paris Saint-Germain verdediger Gregory van der Wiel. Naast mooi zijn doet ze af en toe wat presenteer werk. Maar haar grootste inkomstenbronnen zijn het modellenwerk en het influencer leven. De knappe Belgische vrouw heeft al bijna 900.000 volgers op Instagram, niet verkeerd!

View this post on Instagram

Flower bomb💋💄

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram) on

Luna Stevens

Een naam die natuurlijk niet mag en kan ontbreken in deze lijst met de knapste Belgische vrouwen is die van Luna Stevens. De blondine is model en influencer en steelt de show op Instagram met de meest gewaagde foto’s. Dat ze ook nog een heel leuk zusje heeft is extra winst.

View this post on Instagram

this was a good day @nakdfashion

A post shared by Luna Stevens (@lunastevens1) on

View this post on Instagram

four vacay moods of Luna

A post shared by Luna Stevens (@lunastevens1) on

Michèle de Bruyne

Ja, je leest het goed, dit is de vriendin van Kevin de Bruyne. De sterspeler van Manchester City heeft het goed voor elkaar. De twee hebben samen al meerdere kinderen en ze hoort zeker thuis in het rijtje van knappe Belgische vrouwen.

View this post on Instagram

Ocean blues

A post shared by Michèle De Bruyne 🕊 (@lacroixmichele) on

View this post on Instagram

🌷

A post shared by Michèle De Bruyne 🕊 (@lacroixmichele) on

Celest Decaesstecker

We gooien er weer even een model tussen, want ja..waarom niet? Celest decaesstecker, het duurde even voor we deze naam onder de knie hadden, maar ze moest er wel tussen. Ze was de runner-up van de Belgische missverkiezing van dit jaar. Runner-up? Ja, wij snappen het ook niet, maar goed. Ze is wel eerste geworden tijdens de verkiezing in West-Vlaanderen en ze heeft inmiddels een modellencontract.

View this post on Instagram

📸 @mlag_photography

A post shared by Celest Decaesstecker (@celest.d) on

Celine van Oystel

We sluiten af met nog een model, gewoon omdat het kan. Naast dat ze er goed uit ziet, heeft ze ook nog een knappe kop. Deze knappe Belgische vrouw is namelijk ook nog Juriste. Je moet het allemaal maar kunnen!

View this post on Instagram

🤍 #SELFIE

A post shared by ✯CECE✯ (@celinevanouytsel) on