Het Nederlands elftal kent een nieuwe coach en wordt geprept voor een nieuw WK in 2022. Naast dat er hard getraind wordt door de selectie heeft een aantal van deze spelers ook buiten het veld goed gescoord. Hierbij geven we een klein overzichtje van de knappe voetbalvrouwen van een paar van de huidige Oranje-selectie.

Het Nederlands Elftal kent een hoop knappe voetbalvrouwen

Los van het voetbaltalent van de Oranjespelers en het bijpassende salaris, hebben velen het ook privé bijzonder goed voor elkaar. Dit zijn 6 knappe voetbalvrouwen die de mannen als trouwste supporters bijstaan.

Kaylee Ramman (Nathan Aké)

De eerste van de lijst is de onlangs verloofde van Nathan Aké. De Nederlandse centrale verdediger die onlangs een transfer heeft gemaakt naar Manchester City is onlangs op de knieën gegaan voor zijn bloedmooie vriendin. Kaylee heeft zelf ook een druk leventje. Ze heeft namelijk een eigen badmode merk waar ze badpakken en bikini’s maakt van gerecycled plastic zwerfafval uit de oceaan. Goed bezig dus!

Roos Wijnands (Perr Schuurs)

De jonge debutant in de selectie van het Nederlands Elftal heeft het ook buiten de lijnen goed voor elkaar. Zijn vriendin Roos Wijnands is een knappe blonde meid die zelf ook regelmatig in de sportschool te vinden is, dat laat ze ook graag op haar Instagram zien. Wat ons betreft behoort Roos zeker tot de groep knappe voetbalvrouwen.

Doina Turcanu (Stefan De vrij)

De centrale verdediger van Inter Milan is onlangs uitgeroepen tot beste verdediger van de Serie A. Dat is hem gelukt met zijn beeldschone vriendin aan zijn zijde. De 2 zijn goed bevriend met Matthijs de Ligt en zijn vriendin. Doina is een geboren Italiaanse en ze zijn elkaar dan ook tegen gekomen in Italië. Samen posten ze de ene na de andere vakantiefoto op Instagram. Doina verdient wat ons betreft zeker een plek in het rijtje met knappe voetbalvrouwen van Oranje spelers.

View this post on Instagram

☀️+🏝+🥰=🔋

A post shared by Doina Turcanu (@doinaturcanu) on

 Estelle Bergkamp (Donny van de Beek)

Ja je hoort het goed, dit is de dochter van… De middenvelder van Ajax die op de rand van een transfer naar Manchester United staat heeft het goed voor elkaar. Hij is nu al iets langer dan een jaar samen met Estelle en het zou ons niet verbazen als daar nog heel wat jaartjes bijkomen. Estelle past zeker in dit rijtje met knappe voetbalvrouwen.

View this post on Instagram

🍂

A post shared by Estelle Bergkamp (@estellebergkamp) on

Thera Pols (Kevin Strootman)

De Nederlandse middenvelder krijgt vaak kritiek vanwege zijn prestaties op het veld, buiten het veld hoeft hij zeker geen kritiek te verwachten. Thera Pols uit Heerjansdam is al sinds haar 17e zijn vriendin, wij snappen wel waarom! De 30 jarige vrouw heeft communicatie gestudeerd en is afgestudeerd aan de Pabo, de vraag is of ze ooit nog de schoolbanken gaat zien met het goede salaris van haar partner.

View this post on Instagram

Summerrrrrr 💕 #32w

A post shared by @ tharapls on

Mikky Kiemeney (Frenkie de Jong)

We sluiten de lijst af met misschien wel de bekendste Nederlandse voetbalvrouw van dit moment. Mikky heeft zelf alles goed op een rijtje. Ze heeft inmiddels 1.3 miljoen volgers op Instagram en haar eigen kledingmerk gaat ook als een trein. Wij verwachten dat dit powerduo nog heel lang samen gaat zijn!

View this post on Instagram

magical night ✨✨✨

A post shared by MIKKY. (@mikkykiemeney) on