Women

Je kijkt je ogen uit, dit zijn 5 van de mooiste vrouwen uit Zweden

mooiste vrouwen uit Zweden

Er wordt vaak gezegd dat Zweden het land is met de mooiste vrouwen. Nou, daar hebben ze wel een punt. Zweden heeft echt hele mooie vrouwen. Om het jou makkelijk te maken hebben we 5 van de mooiste vrouwen uit Zweden op een rijtje gezet.

De mooiste vrouwen uit Zweden

Ieder land heeft natuurlijk mooie vrouwen. Denk bijvoorbeeld aan de 5 mooiste en bekende Belgische vrouwen. Ook Nederland heeft een aantal knappe dames, maar nu is het de beurt aan de Zweden, kunnen deze Belgen en Nederlanders overtreffen? Oordeel zelf, hieronder staan de 5 mooiste vrouwen uit Zweden.

1. Josefine Forsberg

We beginnen het lijstje van mooiste vrouwen uit Zweden meteen met een knaller. Alles wat we zoeken in een vrouw, komt terug in Josephine Forsberg. De 28-jarige Zweed reist heel wat rond voor haar sportieve carrière. Josephine is namelijk fitnessinstructrice en ze heeft daarvoor zelfs in Barcelona gewerkt. Ook is ze model en vertegenwoordigt ze veel verschillende bureaus van over de hele wereld. Op haar Instagram laat ze zichzelf vaak van haar goede kanten zien. Dat vinden wij helemaal niet erg, toch?

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

2. Kenza Zouiten

De volgende in het rijtje van mooiste vrouwen uit Zweden is de 31-jarige Kenza Zouiten. Niet geheel onverwachts is deze meid ook een topmodel. Echter, kan ze ook heel goed bloggen. In 2008 won ze de prijs voor “Best Blog” in Zweden en in 2012 won ze de prijs voor “Best International Blog” bij de Bloglovin’ Awards in New York. Wij snappen wel waarom deze prachtige vrouw in de prijzen valt.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

3. Elsa Hosk

Elsa Hosk hoort zeker thuis in het rijtje van mooiste vrouwen uit Zweden. Het leuke aan Elsa is dat ze het leven als basketbalster heeft verruild voor topmodel. Goede keuze? Wij vinden van wel.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

4. Anna Nyström

Anna Nyström is dé fitgirl van Zweden. Met haar prachtige vormen hoort ze zeker thuis in het rijtje van mooiste vrouwen uit Zweden. We kunnen heel lang over haar praten, maar de foto’s spreken voor zich, wát een beauty!

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

5. Fanny Lyckman

Helaas is Fanny Lyckman alweer de laatste vrouw in het rijtje van mooiste vrouwen uit Zweden. Met haar prachtige Instagram weet zij wel hoe ze de mannen voor haar moet winnen. Het model verrast ons keer op keer met prachtige kiekje van haarzelf. Benieuwd? Hieronder staan er een paar.

View post on Instagram
 

View post on Instagram