Glory kondigt een nieuwe datum voor het gevecht tussen Badr Hari en Benjamin Adegbuyi aan. Het evenement werd eerder uitgesteld door de strenge maatregelen en de positieve geteste Badr Hari. De nieuwe datum is sneller dan verwacht en wat hebben wij daar zin in zeg!

Glory 76: Badr Hari vs. Benjamin Adegbuyi

Glory 76 vindt plaats op 19 december. In deze nieuwe editie van Glory maakt Badr Hari zijn terugkeer en stapt Murthel Groenhart ook de ring in voor zijn gevecht tegen Cédric Doumbé. De verwachtingen zijn hoog en er wordt veel spektakel verwacht, wél zonder publiek deze keer.

Badr HAri

Geen publiek bij Glory maar een pay-per-view

De locatie is nog niet bekendgemaakt. Wel laat Glory weten dat het evenement in een studio zal plaatsvinden en dat er geen plek is voor publiek. Dat is wel jammer en het wordt even wennen. Normaal worden zulke grote gevechten namelijk gehouden in uitverkochte stadions. De sfeer zal dus even een tikkeltje anders zijn. Dat hoeft niet ten nadelen te zijn voor het gevecht. De beelden worden via pay-per-view aangeboden. Je moet de wedstrijd dus reserveren en betalen om het te bekijken, maar dan kan je er toch een beetje bij zijn.

De terugkeer van Badr Hari

Het wordt het eerste gevecht van Hari sinds december vorig jaar. Tijdens het gevecht tegen wereldkampioen Rico Verhoeven was hij aan de winnende hand, totdat hij uitgleed en geblesseerd moest afhaken. Het 35-jarige zwaargewicht neemt het nu dus op tegen Benjamin Adegbuyi, een trainingspartner van Rico. Op de Instagram van Badr Hari zie je dat hij al hard aan het trainen is voor zijn aankomende gevecht.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

A wild heart is untamable. #BadrArmy

Een bericht gedeeld door Badr Hari (@badrhariofficial) op

Nog even wachten tot 19 december, maar dan is het echt zover. Badr Hari keer terug de ring in tegen Benjamin Adegbuyi. Glory 76 is live te zien via pay-per-view. Wij kunnen niet wachten en kijken erg uit naar dit gevecht tussen deze titanen.