Badr Hari is alweer 35 jaar, maar nog niet klaar met kickboksen. Na de aankondiging dat hij tegen Benjamin Adegbuyi gaat vechten, is de hoop op een spectaculair gevecht weer terug. Maar Badr is meer dan alleen een kickbokser, en heeft ook zo zijn eigen feitjes en weetjes. Die gaan we eens even doornemen.

Feitjes over Badr Hari

The Golden Boy wordt door sommigen zeer geliefd en anderen kotsen hem uit. Feit is dat de Marokkaans-Nederlandse kickbokser nog veel aandacht vergaart, zeker nu er weer een nieuw gevecht aan zit te komen. Deze 5 dingen wist je vast nog niet over hem, en kun je straks aan je vrienden vertellen als jullie naar het gevecht zitten te kijken.

Complimentjes van de koning

De Marokkaanse koning Mohammed VI heeft in een uitspraak Badr Hari geprezen voor zijn uitstekende optredens in het kickboksen. Als Marokkaans topsporter heeft hij het ver geschopt, en zo verdiende hij dan volgens de koning ook officiële complimenten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Badr Hari (@badrhariofficial) op

It’s Showtime kampioen

Badr Hari is de eerste wereldkampioen zwaargewicht bij It’s Showtime. Dat was een promotieprogramma voor kickboksen en MMA, waar shows werden gehouden. Tussen 1999 en 2012 waren er shows, daarna is het overgenomen door kickboksorganisatie GLORY.

Badr Hari als rapper

Ooit heeft de Marokkaan een paar nummers opgenomen. Dit waren rapnummers met de toepasselijke namen Stap maar in de ring en Badboy. De nummers waren samenwerkingen met de Nederlands-Marokkaanse rapper Appa.

De autoliefhebber

Badr steekt niet onder stoelen of banken dat hij een liefhebber is van hele dikke wagens. Hij heeft maar liefst 5 badass auto’s waar hij in rondrijdt. Onder anderen een Porsche 911 Turbo Cabriolet en een Ferrari 488 GTB staan bij hem in de garage.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Badr Hari (@badrhariofficial) op

Bekende kennissen

Naast dat hij een relatie heeft gehad met Estelle Cruijff, heeft Badr Hari nog wel wat andere bekende kennissen. Zo is hij bevriend met Cristiano Ronaldo. Ook zijn er wel eens geruchten gegaan dat hij een romantische relatie had met Amber Rose, de ex van Kanye West én Wiz Khalifa. Nu hij getrouwd is, is daar uiteraard geen sprake meer van. Ook is Hari nog bevriend met de president van Tsjetsjenië, Ramzan Kadyrov.