Binnenkort komt er een nieuw GLORY-event. Tijdens GLORY 76 gaat Badr Hari vechten tegen Benjamin Adegbuyi. Eentje om naar uit te kijken dus, wij kunnen in ieder geval nu al niet meer wachten.

Glory 76: Badr Hari vs. Benjamin Adegbuyi

Badr Hari (106-14, 92 KO) gaat vechten tegen Benjamin Adegbuyi (34-6, 19 KO). Beide vechters zijn met hun 35 jaar niet meer de jongste, maar dat weerhoudt ze nergens van. Het is de eerste keer dat Badr weer gaat vechten na het verlies in COLLISION2 tegen Rico Verhoeven, de topwedstrijd die live door 31.000 mensen in het stadion bekeken werd. Het was de tweede keer dat Hari tegen Verhoeven uitviel met een blessure en Rico er met de onbevredigende winst vandoor ging. Over een paar weken is het voor Badr Hari het moment om terug de ring in te gaan en te laten zien wat hij waard is. Ditmaal tegen Benny.

Benjamin Adegbuyi, de nummer twee zwaargewicht

Benjamin Adegbuyi, of wat makkelijker: Benny, is de nummer 2 van de zwaargewichtenranglijst. Verder is hij ook twee keer GLORY zwaargewicht titeluitdager en drievoudig winnaar van het GLORY Heavyweight Tournament. We verwachten dus wederom een zware pot voor Badr Hari. Voor wie meer wil weten over deze vechtersbaas hebben we hier de belangrijkste informatie op een rij gezet.

Voorbereiding van Badr Hari

Aan de voorbereiding zal het niet liggen. Badr laat op zijn Instagram zien dat hij al een tijd bezig is om weer helemaal fit te worden. De voormalig kampioen is vaak in de sportschool te zien en ziet er al behoorlijk fit uit. Het wordt waarschijnlijk dus weer een knaller van een gevecht tegen de topvechter Benjamin Adegbuyi.

View this post on Instagram

🇮🇹…CRNCH

A post shared by Badr Hari (@badrhariofficial) on

Co-Main event

In het Co-Main event staat het wereldkampioenschap Weltergewicht op het spel. Regerend kampioen Cédric Doumbé (73-6-1, 43 KO, Frankrijk) en opvolgend nummer 1 in de ranking Murthel Groenhart (68-24-3, 39 KO, Nederland) treffen elkaar eindelijk in een langverwachte strijd om de titel. De twee hebben een legendarische status als het gaat om gevechten tegen elkaar. Degene die het gevecht tijdens het GLORY 76-event wint is niet alleen titelhouder, maar ook de overwinnaar in de krakende onderlinge strijd.

View this post on Instagram

I come to you hungry and tired, you give me food, let me sleep I come to you weak, you give me strength, and that's deep Called me a sheep, and lead me to green pastures Only askin' that I keep the focus in between the chapters You give me the word and only ask that I interpret And give me the eyes that I may recognize the serpent You know I ain't perfect, but you'd like me to try Unlike the devil who just wants me to lie till I die Lord, why is it that I go through so much pain? All I saw was black, all I felt was rain I come to you because it's you who knows Showed me that everything was black because my eyes were closed You gave me the light and let me bask in your glory So it was only right that when you ask for this story. Amen 🙏🏾

A post shared by Murthel Groenhart (@groenhart86) on

GLORY 76: BADR VS BENNY zal plaatsvinden op 7 november 2020. Helaas is er geen publiek toegankelijk vanwege het COVID-19 virus. Meer informatie over de tijden en locatie wordt nog bekend gemaakt. GLORY maakt wel bekend dat het de eerdere evenementen in de Hangar2 in Katwijk op 2 en 3 oktober heeft verplaatst. Dit vanwege de veiligheid van de aanwezige vechters en het team eromheen.

Ben jij al helemaal hyped voor een nieuwe GLORY? Wij in ieder geval wel! Uiteraard houden we jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen in de aanloop van dit evenement.