Conor McGregor is ongetwijfeld één van de grootste namen in de sportwereld. De Ier heeft eigenhandig de UFC opnieuw op de kaart gezet en is daarvoor rijkelijk beloond. Hier lees je wel bedrag Conor McGregor verdiende per seconde dat hij in de octagon stond.

Conor McGregor is de trots van de UFC

Technisch gezien is Conor McGregor met pensioen. Nadat de 33-jarige MMA-vechter voor een tweede keer verloor van Dustin Poirier hield hij het voor gezien. Met pensioen gaan op je 33e blijft voor velen slechts een droom, maar voor de Ier is dat absoluut geen probleem. Conor McGregor heeft namelijk zoveel geld verdiend met zijn vechtkunsten, dat hij alles kan kopen wat zijn hartje hem begeert. Meestal duurt zo’n MMA-gevecht helemaal niet zo lang, maar de vechters gaan wel met het grote geld naar huis. Een nieuw onderzoek heeft aangetoond hoe veel geld Conor McGregor verdiende per seconde dat hij in de octagon van de UFC stond.

Conor McGregor verdiende binnen zeven seconden 1 miljoen dollar in 2021

Conor McGregor heeft in 2021 slechts drie minuten in de octagon gestaan. Daar heeft hij in totaal 22 miljoen dollar voor gekregen. Na een kleine rekensom kun je dus beweren dat de Ier binnen 7 seconden 1 miljoen dollar heeft verdiend. Daarmee is hij de sporter die in 2021 in (met afstand) de minste tijd 1 miljoen dollar verdiende. Op nummer 2 staat Canelo Alvarez, de bokser verdiende 1 miljoen dollar in 2 minuten en 15 seconden.

Zoveel verdiende Conor McGregor per seconde in 2021

Zeven seconden voor 1 miljoen dollar, laat dat even tot je bezinken. Dat betekent dus dat Conor McGregor 142.857,14 dollar verdiende per seconde in 2021, bizar! Met zo’n salaris zouden wij ook binnen de kortste keren met pensioen gaan! Voor een minuutje vechten ontving de ex-kampioen 8.695.652 dollar, dat is toch niet meer normaal!