Max Verstappen geniet van zijn kampioenschap en dat is zijn goed recht ook. Wie ook van zijn kampioenschap geniet is bokser Canelo Álvarez. Beide heren kunnen zich tot feestkampioenen kronen, want zij gingen flink uit hun plaat.

‘Let’s focking go!’

Max Verstappen geniet zichtbaar van zijn welverdiende vakantie. En geef hem eens ongelijk. Hij heeft een fantastisch (nieuw)jaar gehad en dat mag iedereen weten ook. “Did we all have a good focking new year?!”, schreeuwt de kersverse F1-wereldkampioen schouder aan schouder met bokskampioen Canelo Álvarez. “Let’s focking go!”

Max verstappen Canelo Álvarez

Het dak eraf met bokskampioen

Dit schouwspel speelt zich af in Miami. Daar feest Max Verstappen er samen met bokser Saúl ‘Canelo’ Álvarez lustig op los. Deze Mexicaanse bokser vecht in de middengewichtklasse en is de huidige WBC, WBO, WBA en IBF supermiddengewicht-titelhouder en nummer 1 in zijn klasse. De superieure bokskampioen heeft zijn bijnaam ‘Canelo’ te danken aan zijn haarkleur. Canelo is de afkorting van ‘canelito’, wat little kaneel betekent.

Beelden van Max Verstappen en Canelo Álvarez gaan viral

Beelden van het feestje in Miami gaan nu rond en één ding wordt wel duidelijk: feestkampioenen Max Verstappen en Canelo Álvarez weten wel wat feesten is en schromen niet om de microfoon te pakken.