Max Verstappen viert vakantie met zijn schoonfamilie in Brazilië. Ook op vakantie zit de 24-jarige Nederlander niet stil. Wat dacht je van een enerverend potje zeepvoetbal tegen je zwager?

Even bijkomen in Brazilië

De kerstdagen zijn net geweest en het nieuwe jaar is alweer in zicht. Voor velen de reden om vrij te nemen en even bij te komen van het roerige jaar dat 2021 heet. Dat geldt ook voor onze kersverse wereldkampioen Max Verstappen. Op social media is te zien dat de 24-jarige Nederlander geniet van een welverdiende vakantie met zijn schoonfamilie.

Max Verstappen viert vakantie met schoonfamilie

Wie kerst zegt, zegt (schoon)familie. Dat geldt ook voor Max Verstappen. Hij vierde kerst én vakantie bij de familie van zijn bloedmooie vriendin Kelly Piquet. Op foto’s en video’s is zelfs de zien dat de familie Piquet (en Verstappen) hoog bezoek krijgt van niemand minder dan de kerstman. Ook het kerstdinner tijdens de welverdiende vakantie van Max Verstappen valt zichtbaar in de smaak.

Potje zeepvoetbal tegen zwager

Wie aan Brazilië denkt, denkt aan voetbal. Dat geldt ook voor Max Verstappen en de Piquets. Tijdens zijn welverdiende vakantie is te zien hoe Max Verstappen al glibberend en glijdend zeepvoetbal tegen zijn zwager. Ligt er een nieuwe carrière voor de 24-jarige Nederlander in het verschiet?