Jake Paul en Conor McGregor laten de geruchtenmolen op volle toeren draaien. Volgens promotor Eddie Hearn wordt er onderzocht of de twee kemphanen het tegen elkaar kunnen opnemen tijdens het Katie Taylor vs. Amanda Serrano 2 event.

Begint clash tussen Conor McGregor en Jake Paul vorm te krijgen?

Beide heren zitten al enige tijd online, onderling modder te gooien. Maar nu begint het er steeds meer op te lijken dat beide kemphanen daadwerkelijk met elkaar in de boksring zullen stappen. Matchroom voorzitter Eddie Hearn heeft namelijk bevestigd dat er al onderzoek is gedaan naar een mogelijke clash tussen Conor McGregor en Jake Paul. Het gevecht zal dan plaatsvinden tijdens een boksgala waar ook Katie Taylor en Amanda Serrano voor de tweede keer in actie zullen komen.

Katie Taylor versus Amanda Serrano

In een uitverkocht Madison Square Garden stapten Katie Taylor en Amanda Serrano de ring in. Na tien bloedstollende rondes werd Katie Taylor uitgeroepen als winnares. Door deze overwinning blijft de Ier nog steeds ongeslagen (21-0). De eerste bokswedstrijd voor vrouwen in Madison Square Garden headliner was, was een daverend succes én gaat de geschiedenisboeken in. Beide vechtersbazinnen zien een rematch wel zitten, en mogelijk komen zij dan op hetzelfde event als Conor McGregor en Jake Paul in actie.

“Het is duidelijk dat Conor en Jake enorm zijn, en Taylor en Serrano ook”, vertelt Eddie Hearn. “Het is waarschijnlijk beter om deze op één boksgala te laten vechten, dan op twee losse events: dat zou geweldig zijn.”

Maar: er zijn beren op de weg

Hoewel dit alles als muziek in de oren klinkt, zijn er ook beren op de weg. Een gevecht tussen UFC-ster Conor McGregor en YouTuber/bokser Jake Paul brengt namelijk problemen met zich mee. Zo noemde Eddie Heard de spanningen tussen UFC-president Dana White en Nakisa Bidarian (zakenpartner van Jake Paul en mede-oprichter van Most Valuable Promotions) als mogelijk probleem.

Hoe dit zich verder gaat ontwikkelen, is afwachten. Wij wachten in elk geval met spanning af!