Chris Hemsworth lijkt het allemaal te hebben. De acteur heeft een indrukwekkende lijst aan hoofdrollen in actiefilms op zijn naam staan. Ook was hij één van de best betaalde acteurs van 2019. Ook heeft hij qua woning niets te klagen. Zijn nieuwe villa ziet er namelijk behoorlijk jaloersmakend uit.

Chris Hemsworth is nieuwe eigenaar van deze villa

Als je aan Chris Hemsworth denkt denk je al gauw aan zijn vette films. De acteur is natuurlijk vaak te zien als Thor, maar speelde onlangs ook in de Netflix topper Extraction. Al die filmsuccessen hebben er voor gezorgd dat de acteur er warmpjes bij zit. Onlangs kocht de acteur dan ook een nieuwe villa. De villa heeft een waarde van $30 miljoen. Een krankzinnig bedrag, maar als je weet dat het vermogen van de acteur zo’n $130 miljoen is, houdt hij dus nog meer dan genoeg over op de bank.

Chris Hemsworth

Bizarre luxe in Austsralië

De villa van Chris Hemsworth bevindt zich in Australië, in een kustplaats tussen Sydney en Brisbane. Aangezien hij zelf ook Australisch is, is deze keuze niet vreemd. De grond kocht de acteur al een paar jaar terug, en daar begon een bouwproject van ongekende grote. Inmiddels is het klaar en het resultaat mag er wezen. Chris Hemsworth showt voor het eerst zijn nieuwe villa en laat zien: voor $20 miljoen krijg je geen ‘normale’ woning. In plaats daarvan heeft het nieuwe onderkomen van de acteur onder andere een speelkamer, een mediakamer en een sauna en massagekamer. Verder vind je er 10 badkamers, 6 slaapkamers en buiten een grote infinity pool van 50 meter en nog veel meer.

Prachtige gym én prachtige vrouw

Eerder liet Chris Hemsworth al zien dat thuis trainen geen probleem hoeft te zijn. Hij heeft helemaal makkelijk praten met beschikking over zijn eigen gym. Wel zo handig, als je moet trainen voor al die actiefilms. De acteur woont niet alleen in de grote villa. Hij deelt deze met zijn drie kinderen en zijn prachtige vrouw Elsa Pataky. Check de gehele video om een compleet beeld te krijgen van de grote villa en alle extra’s die deze te bieden heeft.