Voor rollen als ‘Thor’ en ‘The Hulk’ moet je natuurlijk op en top fit zijn. Daarom is Chris Hemsworth ook ongetwijfeld één van de fitste Hollywoodsterren van dit moment. De beste man slaat de ene na de andere eiwitshake achterover. Dat kan natuurlijk niet als-ie zijn eiwitshake niet lekker vindt, daarom voegt Chris Hemsworth een geheim ingrediënt toe aan zijn eiwitshake. Hierdoor wordt elke eiwitshake een genot om te drinken.

Bulken, bulken en nog eens bulken

Het bedrijf ‘Centr’ ontwikkelt de eiwitshakes van Chris Hemsworth. Tijdens zijn bulk-periodes voor zowel ‘The Hulk’ als ‘Thor’ werd Hemsworth bijgestaan door Dan Churchill. “Chris eet soms meer dan 5.000 calorieën per dag om de bulkcapaciteit te bereiken die hij nodig heeft”, legt Churchill uit. De trainer vertelt ook dat niet iedereen hetzelfde is en dat sommigen beter af zijn met een ander dieet waar eiwitshakes minder belangrijk zijn.

Geheime recept van de eiwitshake van Chris Hemsworth

Iedere dag meerdere eiwitshakes naar achteren werken is geen pretje, en al helemaal niet als je het niet lekker vindt. Natuurlijk zorgt een eiwitshake voor de nodige calorieën en eiwitten om het maximale uit je workout te krijgen, maar soms kun je er wel van kotsen. Daarom voegt Chris Hemsworth een geheim ingrediënt toe aan zijn eiwitshake: pitloze dadels.

Zo smaakt je eiwitshake naar meer

Mis je de zoete smaak in je eiwitshake? Dan is het misschien een goed idee om een dadel eraan toe te voegen. Een dadel zorgt namelijk voor de zoetigheid in de shake. We raden je wel aan om ontpitte dadels te kopen en ze vervolgens even te laten weken in kokend water, voordat je ze in je shake gooit.

Dadels zijn altijd een verstandige keuze

Met een dadel zit je altijd goed. De vrucht bevat een overvloed aan vitaminen, mineralen en vezels. Daarnaast stimuleren dadels je spijsvertering en geven ze je een energieboost. Honderd gram dadels bevat 277 kcal. Een perfecte toevoeging aan je eiwitshake!

Ook zo fit worden als Chris Hemsworth? Probeer eens het loodzware trainingsschema van Chris Hemsworth.