Chris Hemsworth is ongetwijfeld één van de fitste Hollywoodsterren. Voor zijn rollen in onder andere ‘Thor’ en ‘The Hulk’ moest hij trainen totdat hij erbij neerviel. In 2020 moest hij juist in een hele andere vorm komen voor de film ‘Extraction’. In een nieuwe Instagram-video laat Chris Hemsworth zien hoe hij aan het trainen was voor de film. Verder vertelt Chris Hemsworth ook wat zijn trainingsroutine was om in de juiste vorm te komen.

Chris Hemsworth werkt zich in het zweet voor de film ‘Extraction’

Voor de film ‘Extraction’ moest Chris Hemsworth weer hard aan de slag. De acteur moest namelijk veel lichaamsgewicht kwijtraken. In de film was het noodzakelijk dat de Hollywood-ster lichtvoetig en snel was, daarvoor moest hij een nieuwe trainingsroutine in elkaar zetten.

Maar Chris Hemsworth gaat geen uitdaging uit de weg. Hij begon met trainen en binnen no-time was hij veel kilo’s kwijt die hij juist nodig had voor films zoals ‘The Hulk’ of ‘Thor’. De trainingsroutine van Chris Hemsworth is luchtig, snel en beweeglijk. Daarnaast kun je deze oefeningen gemakkelijk in de tuin doen (net als de acteur zelf), of je plant een kort bezoekje bij de sportschool in. Hoe dan ook: het workoutschema is helemaal niet zo lastig en vrijwel iedereen zou dit (na een beetje trainen) moeten kunnen uitvoeren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

De trainingsroutine van Chris Hemsworth

De trainingsroutine van Chris Hemsworth begint met drie minuten intensief boksen (tegen een boksbal). Vervolgens doet hij vijftig squats, gevolgd door veertig sit thru’s. Daarna gaat de acteur op een matje liggen en luchtboksen, twintig keer per zijde. Hij sluit zijn routine af met 25 push-ups. Dit doet Chris vier keer achter elkaar, met twee minuten rust tussen dus sets. We begrijpen dat het op het begin zwaar kan zijn, begin dan ook met minder sets dan deze krachtpatser. Hij is niet voor niets één van de fitste Hollywoodsterren.