Chris Evans kennen we als superheld in The Avengers en als arrogante lul in het recente Knives Out. Binnenkort zien we hem in een hele andere rol. Hij zal namelijk één van de hoofdrollen spelen in de nieuwe serie Defending Jacob.

Defending Jacob

Defending Jacob zal uit acht afleveringen bestaan en is gebaseerd op een boek dat in 2012 een groot succes was. De rol van zijn vrouw zal worden vertolkt door de aantrekkelijke Michelle Dockery. Samen spelen zij Andy en Laurie Barber, de ouders van de 14-jarige Jacob. Een leeftijd- en klasgenoot van Jacob wordt vermoord in het bos. Het duurt niet lang voordat de meeste tekenen wijzen op betrokkenheid van Jacob. Een mes, een pestgeschiedenis en andere elementen zorgen ervoor dat Jacob al gauw officieel verdachte wordt.

Defending Jacob

Onzekere periode

Andy en Laurie worden geconfronteerd met serieuze beschuldigingen. Voor Andy, die bij het politiebureau werkt, komen de beschuldigingen van zijn eigen team extra hard aan. In Defending Jacob doen Andy en Laurie er vervolgens alles aan om hun hoofd boven water te houden. Een heus mediacircus ontstaat rondom de moordzaak en het blijft onzeker wat Jacob’s betrokkenheid is. Is hij schuldig, of niet? Hoe ver zijn de Barber’s bereidt om te gaan? En wat is er nou uiteindelijk echt gebeurd rondom de moord? Die vragen beantwoordt de serie.

Groot aanbod op Apple TV

Het is onbekend hoeveel Chris Evans heeft gekregen voor zijn rol in Defending Jacob. We weten dat hij één van de acteurs is in de top 10 van best betaalde acteurs van 2019. De acteur kan met zijn nieuwe serie-rol dus zomaar op weg zijn om ook in de lijst van 2020 te belanden. Defending Jacob is vanaf 27 april te zien op Apple TV. Hiermee is het bij lange na niet de enige hit-serie die op het streamingplatform is te zien. Onder andere het vette Game of Thrones-achtige See is beschikbaar. Ook de duurste serie ooit gemaakt is te vinden op Apple TV.