Heb jij er altijd al eens aan gedacht om mee te doen aan Wipeout, of is de gedachte vaak genoeg in je opgesprongen om zo’n soortgelijk activiteit met je vrienden te doen? In dat geval hebben we goed nieuws voor je! Er is namelijk een heuse opblaasbare waterparcours het leven in geroepen. Dan wordt het toch de hoogste tijd dat jij je vrienden uitdaagt om deze waterparcours te voltooien.

Daag je vrienden uit

Elke vriendengroep moet dit eigenlijk gewoon een keer hebben gedaan. Naast het feit dat het ontzettend vet is om te doen, is het nog leuker om je vrienden te zien falen en te strugglen met meer dan 100 obstakels dat deze waterparcours rijk is. Dus roep ze bijeen en zet een recordtijd of in ieder geval een betere tijd dan je vrienden. De duur van zo’n sessie is ook zeker niet misselijkmakend. Je mag namelijk een uur lang lekker klauteren, klimmen en springen over de hindernissen.

Center Parcs

Jammer genoeg is het nieuwe waterpark niet elke dag geopend, maar woensdag, zaterdag en zondag ontvangen ze je met open armen! Je zult er wel een klein stukkie voor moeten reizen, aangezien dit waanzinnige waterpark in Center Parcs op de Vossemeren gelegen is. In de maanden juli en augustus is het waterpark wel elke dag geopend! Voor nu zijn er nog niet heel veel beelden beschikbaar, maar de Instagram posts beloven veel moois! Je zult wel moeten reserveren, maar dat kan jij middels deze link doen.