Tijdens de warme maanden lopen we het liefste in een korte broek met een fijn T-shirt. Wordt het weer wat frisser, dan wisselen we die look in voor een spijkerbroek met een trui. Toch kunnen casual overhemden in beide seizoenen net het verschil maken in onze look. In combinatie met een zomerse outfit geeft dit je toch een stijlvolle look en in de winter ben je hiermee altijd goed gekleed op je werk of op gelegenheden.

Casual overhemden zijn een goede keuze om naar werk te dragen

Steeds meer bedrijven zijn door de jaren heen versoepeld in de kledingvoorschriften. Grote kans dat jij niet meer in een volledig pak naar je werk moet. Tegelijkertijd wil je, zeker bij een belangrijke afspraak met een klant of baas, verzorgd voor de dag komen.

Casual overhemden vormen een veilige keuze als je niet perse weet wat je aanmoet naar je werk. Je stelt je zakelijk op, maar tegelijkertijd nog steeds aanspreekbaar. Combineer je look met een pantalon en één van de stijlvolle smartwatches om je outfit volledig af te maken.

casual overhemden

Ook in je vrije tijd zijn casual overhemden onmisbaar

Dat casual overhemden de goede keuze zijn indien je twijfelt wat je moet aandoen, geldt niet alleen voor werkgerelateerde aangelegenheden. Denk ook maar eens een date. Wil jij in de eerste 10 minuten haar interesse wekken? Dan ben je al heel ver met de juiste kleding en uitstraling. Zorg er dus voor dat je de passende haarproducten voor mannen hebt gebruikt én de juiste kleding draagt.

 

Groot aanbod in verschillende modellen

In je broek, half in je broek of over je broek heen: de keuze is aan jou. Ook met betrekking tot de kleuren ben je volledig vrij. Veilige opties die het altijd goed doen zijn wit, (licht)blauw en zwart. Ook overhemden met een verticale blauwe streep zorgen voor een goede mix tussen formeel en casual. Wij selecteerden 10 geschikte exemplaren, zodat jij altijd in stijl voor de dag verschijnt.